Kochani! sprzedam bilet na koncert Pearl Jam w Berlinie. niestety nie mogę sama jechać nad czym bardzo ubolewam. Cena biletu taka jak na tickets.de tj. 56.25 euro [ teraz bedzie ciut taniej bo ja kupowalam po kursie 4.56;)] gg: 2582403, email : susan23@poczta.onet.pl
Jakby ktoś z jakiegoś powodu nie mógł jechać i miał na sprzedaż jeden bilet w normalnej cenie, to chętnie kupię. Kontakt na PW/gg.
W razie niepowodzenia, można zawsze liczyć na konie przed koncertem :) i jak się uda, można znaleźć nawet bilecik na stojaka za pół darmo ;)= powodzenia. A i choć to rydżyk fizyk, to w Polsce się udało tak zrobić, znajomy wszedł za taką cenę właśnie, na jednym i na drugim koncercie:)
zwracam się z prośbą o bilety do Berlina jeżeli ktoś posiada na zbyciu . Chcemy jechać z dziewczyną, czyli szukam 2 biletów. Nie kupiliśmy w normalnym terminie bo planowaliśmy ślub na połowę sierpnia. Ale ślub przeniósł się na koniec września . Stąd jest możliwość pojechania do Berlina, ale biletów brak... . Jakby ktoś miał do odsprzedania bilety w cenie nominalnej albo "trochę" wyższej to proszę o kontakt na priv, na tel. 501-240-762 albo e-mail bartmis@gmail.com. Na pewno zrobiłbym jej nie małą niespodzianke
udało mi się kupić bilety po normalnej cenie . Także ja z moją dziewczyną będziemy na 100% w Berlinie. Jak się mój brat dowiedział też od razu naszła go ochota wyjazdu :-). Jakby ktoś miał jeszcze 1 bilet dostępny powiedzmy w normalnej cenie to prosze o kontakt. Mój nr tel: 501-240-762, adres e-mail: bartmis@gmail.com.
Bilet już mam, teraz szukam transportu do Berlina(tylko w 1 stronę). Jestem z Wrocławia, także jak ktoś ma 3(!) miejsca w samochodzie, to chętnie skorzystam(naturalnie za benzynkę się dorzucamy).
Mam jeden bilet do sprzedania na PJ na Berlin i jedno miejsce wolne w samochodzie :)
Wiec jesli ktos sie jeszcze nie zdecydowal na koncert to zapraszam :)
Wyjazd z Katowic w sobote rano o 7 :)
tel 607 456 882
_________________ "I don't need to fight
To prove I'm right
I don't need to be forgiven
Don't cry
Don't raise your eye
It's only teenage wasteland..."
Musze o to zapytać, Justynka, bo moze będziesz wczesniej na forum niz do ciebie zadzwonię - czy nie orintujesz się czy zostajemy na jakąś imprezę, czy jak? bo ja bym sie z checia spotkała z dwiema osobami z 10c... Czy jest jakas szansa?
Mam do sprzedania 1 bilet na sobotni koncert PJ w Berlinie. Sprawy się nieco skomplikowały i nie dam rady pojechać :( Bilet w wersji elektronicznej - bezproblemowa przesyłka. Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr. gg 904534
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum