No i jak tam drogie dzieci. Forum trochę nie działo, ale już się zapodało. Więc kto gdzie i kiedy? Jeśli ktoś jeszcze nie wie będą 4 koncerty. Między 13 a 18 sierpnia zespół pojawi się w Europie. Więcej oczywiście na pj.com Szczęśliwie mam już tikieciki na Berlin. Komu jeszcze się udało i gdzie się pojawi. Można by chyba nowy temat zrobić.
PS.W planach jest jeszcze druga trasa normalna, ale to pewnie na jesieni po wydaniu płyty będzie wiadomo więcej. Longplay podobno jeszcze we wrześniu.
_________________ 2006 Praga
2007 Monachium, Chorzów
2009 Berlin
2010 London, Berlin, Gdynia
2011 Berlin x2, Kopenhaga
Witaj padre i witajce wszyscy po małej przerwie.
Więc ja na stówę Manchester i Londyn :) Berlin, jak już wspominałem wcześniej tam i ówdzie pozostaje wielką niewiadomą, czy trafię tam czy nie? Jak tylko czasu wystarczy i w Berlinie poszaleję :) No chyba, że jak już wcześniej wspominałeś "Big brother", że dorzucają jeszcze 4 koncerty i wypadnie Dublin, Berlin odpadnie a pojawię się na 100 w Dublinie. Tak czy owak, szykuje się niesamowita gonitwa z czasem. Oby mi tylko nie zabrakło sił.
Dziś podjąłem decyzję, że Berlin odpada. No nic Biggerman i inni, lecz się nie spotkamy w Belinie :( Jak już wspominałem, tu i ówdzie, muszę poświęcić więcej czasu robalom :)
Więc jak ktoś się wybiera na koncerty na wyspy, to może i się spotkamy? Będę z gościem bardzo podobnym do Novoselica z Nirvany ( przynajmniej wzrostem i zarostem :) )
...oczywiście ma więcej włosów ;)
hmmm... to chyba tyle na ten temat z mojej strony. Bez odbioru...
Zapomniałbym - Oczywiście życzę miłej zabawy wszystkim uczestnikom Berlinskiego show :) Buchnijcie kielicha za mnie ;p ;)=
Pustak zazdroszcze
Ale i ja się wybieram na koncert. Do Berlina. Podobno bardzo klimatyczne miejsce. Cieszę sie strasznie.....to już za prawie 3 miechy!!!!
kto też jedzie nach Berlin? :):)
_________________ "I don't need to fight
To prove I'm right
I don't need to be forgiven
Don't cry
Don't raise your eye
It's only teenage wasteland..."
No co ty? Nie ma czego. Misji nie ma ;P ;) Chyba dopadła mnie świńska grypa ( to zapewne, nowy rodzaj depresji )
No więc jest nas AŻ 3+Novoselic ;) Dwie osoby Berllliinnn, ja wyspy...
Justynka napisał/a:
Fajnie gdyby został zorganizowany wspólny wyjazd...
U nas chyba będzie kiepsko z organizacją :( Zapewne czegoś więcej dowiesz się z innych form ;)
Ktoś może wie, gdzie jeszcze można zdobyć bilety na koncert PJ w Berlinie?
http://mct.tickets.de/ bez zmian tutaj. Kupujesz bilet dostajesz maila w nim pdf i go sobie drukujesz, czyli żadnych kosztów przesyłki. Strona jest ok Kupowałem tam bilety na PJ w Monachium i Radiohead też w Berlinie.
2007 Monachium, Chorzów
2009 Berlin
_________________ Do mnożenia trzeba dwojga, znaczy się samca i samicy. Cóż to, czy te zeugle lęgną się niczym pchły albo myszy, ze słomy zgniłej w sienniku? Każdy głupek to przecież wie, że nie ma myszów i myszowych, że wszystkie one jednakie i lęgną się same z siebie i ze słomy zgniłej.
Mam propozycję. Jeśli ktoś zaczyna z tego typu - tematem, pytaniem, prośbą(wybierzcie dowolne) to niech napiszę trochę więcej szczegółów. Skąd,gdzie, kiedy, po co i dlaczego To się na pewno przyda
2007 Monachium, Chorzów
2009 Berlin
Dobra, mam mały problem. Zanim rozwiązały się moje pertraktacje z rodzicami, wszystkie bilety z podanej wyżej stronki się rozeszły. Zna ktoś jakieś inne źródło, gdzie można zakupić bilety? Albo ktoś chce może sprzedać?
Dobra, mam mały problem. Zanim rozwiązały się moje pertraktacje z rodzicami, wszystkie bilety z podanej wyżej stronki się rozeszły. Zna ktoś jakieś inne źródło, gdzie można zakupić bilety? Albo ktoś chce może sprzedać?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum