Set: Long Road, Last Exit, Why Go, All night, The Fixer, Low Light, In Hiding, World Wide Suicide, Not For You/(My Whole Life-Sleater Kinney), Even flow, Present Tense, Save You, Grievance,Sleight Of Hand, Got Some, Given To Fly, Rearviewmirror
Encore 1: Go, Daughter, Do The Evolution, Alive,
Encore 2: Smile, Black, Leash, The Real Me, Indifference?
the golden set list part II:
London UK,O2 Arena
Set: Release, Animal, Corduroy, Why Go, Small Town, Immortality, The Fixer, Even Flow, I Got Shit, Rats, Got Some, Whipping, Light Years, Insignificance, Black, Life Wasted, Blood, Supersonic, Hail Hail
Encore 1: Footsteps,Love Reign O'er Me, Do The Evolution, Alive
Osobiście liczyłem na "BABA O'RILEY" the who, lecz tylko się przeliczyłem.
Z czego wiem, to wszystkim te setlisty podeszły i są zachwyceni! Moje zdanie na dzień dzisiejszy było fajnie... Oczywiście troszkę wspomnień podczas koncertów, taki nawrót spodka, kto wie ten wie.
Jak znajdę czas by się skupić na wspomnieniach i przeżyciach z koncertów, dam znać... mrówa ty wiesz ;)
Pozdrawiam Loddon ( wow! ) i pokrzywy ( czekam na foty ) i oczywiście uprzejmą barmankę z Londynu ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum