Tak a propos, jestem na okres letni w Londynie, oczywiscie wybieram sie na koncert PJ, i moze akurat jest tu ktos taki, ktory tez by sie wybieral?? Samemu ciut gorzej... pozdrawiam :)
A ten, pan co nad Tobą pisał z tego co wiem się wybiera.
Wow! Bruce również się wybiera? ;)
Jasne, że się wybieram :) Już w sobotę zaczynam się bawić na wyspach! Obym tylko nie zapomniał dotrzeć na koncerty ;p ;) Soniak, sam powiadasz? możemy się spiknąć i zgadać gdzieś w Londynie? Kilka osób mi ma tam postawić browara ( i nie tylko w Londynie) ;) to się podzielę. Więc wiesz... fota na priva bym mógł Cię rozpoznać w tłumie, maniakalnych zboków PJ ...
...y,y,y,n,no - no tak. Myślałem, że jesteś jakimś maniakiem sony playstation, wiesz "soniak" i tak podszedłem do tematu. Wybacz pomyłeczkę...no, ale piwo chyba pijesz? ;)
A no wybaczam, zdarza sie nawet najlepszym:P a co do piwa to musialabym pomyslec, wiesz, pracuje jako opiekunka do dzieci i nalezalo by dac jakis przyklad.... hyhyhy, dam im co najwyzej przyklad prawdziwego zycia, oczyiscie ze pije piwko :D sie zgadamy
aaaaaaaaaale cham Dla tego pana bana proszę ;)
...i proszę również trzymać się tematu, bo inaczej kara! Swoje przemyślenia na temat patroszenia, proszę rozpatrywać na PW. ;)
..przegięcie pały,czyli ban do jutra ;) ;p siur starucho... możesz się odwoływać do bożyszów. Taktowanie procesora przydało by ci się ;) ;P by nie było, że jestem poważny ;P Po jutrze dostaniesz dożywocie
ps. musimy w jakieś psy się zaopatrzyć na noc, bo dzicz szleje
...właśnie w takim cacku pojawię się na wyspach ;) :D Początek jest ważny, zmieni się tylko czcionka, nad którą jeszcze pracuję, by się nic nie spaprało. Więc gdy spotkacie kowala, będę nim JA ( zawsze nim byłem ;) ) ... Do ciasnej anielki...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum