Widziałam "jedz, módl się, kochaj".
Niezły. Z pewnością fanom Rambo się nie spodoba, bardziej można to określić jako babskie kino lub, jak kto woli, trochę do zatrzymania się i kontemplacji życia. Przekaz dość łatwy do interpretacji jednak nie całkiem banalny.
I utwory Long Road... Better days jest na zupełnym końcu. w międzyczasie pojawia się także Neil Young.
Ogólnie - nie czuję się rozczarowana, dla mnie jak zwykle (już zaczynam się przyzwyczajać, że ich muzyka świetnie wpisuje się w moje życie. Ten film był dla mnie jak podróż do Indii.
Tak do końca, to chyba się nie sprzedali?
Pearl jam i gry? tego jeszcze nie było.
Ileż znanych 'niby to komercyjnych zespołów jak Pearl Jam' sprzedało się w grach?
Wirtualny świat, w którym można wszystko ... istnieje gra z utworem Pearl Jam?
No to czyj utwór jest w grze Guitar Hero? Bo wydawało mi się, że PJ posługuje się tam własnymi piosenkami. Tylko nie pamiętam jakimi i nie chce mi się sprawdzać...
To tylko tak a propos - bo dla mnie nie ma znaczenia, że sprzedali się w grze komputerowej. Wisi mi to i powiewa:)
PS. A sprawdziwałm - na utubie macie - Even flow i Life wasted w Guitar hero
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum