1. Alive
2. Betterman
3. Daughter
4. Dissident
5. Elderly Woman Behind the Counter in a Small Town
6. Even Flow
7. Jeremy
8. Last Exit
9. Once
10. Release
Bardzo podoba mi się ta wersja wykonania... Inna niż inne??? ;)=
Miałem kiedyś właśnie tego singla, lecz gdzieś się zapodział... któryś ze znajomych go ma, i niech go mi odda ;P...
Singiel Immortality (1995) na którym znajdują się dwa utwory. Wyżej wymieniony kawałek "rearviewmirror" i "Immortality".
Całkiem niedawno znalazłem coś ciekawego... Klip do "GO" Jest to przeróbka znanych klipów Pearl Jam min. "Jeremy" & "Even Flow" & "Alive" ... Fajna sprawa.
Ale ze mnie gapa, mam to tak długo a dopiero niedawno zauważyłam, że tam jeszcze jest ukryta 11. Flannel Rain , mógłby mi ktoś wrzucić? proszę, proszęęęęęę...
Nie jest nawet specjalnie rażąca, tak jak większość coverów,jak dla mnie Tzn.sam fakt,że nie robi mi sie niedobrze to wielki plus, a tego nawet całkiem,całkiem sie słucha
Grupy Pearl Jam i R.E.M. rywalizują w jednym z najbardziej dziwacznych wyścigów świata.
The Great Turtle Race pokazuje zmagania 11 żółwi skórzastych w drodze z wybrzeży Kanady na Karaiby, gdzie będą składać jaja. Wyścig jest organizowany przez National Geographic oraz Conservation International. Żółwie można śledzić dzięki najnowszym nadajnikom satelitarnym, które im wszczepiono.
Pearl Jam sponsoruje wysiłki żółwicy Backspacer, która wyruszyła z miejsca położonego najbardziej na północ, a więc ma najdłuższą trasę do przebycia. Zespół jest jednak pełen optymizmu. Backspacer jest na razie na przedostatnim miejscu, ale wyścig dopiero co się rozpoczął (16 kwietnia). Tuż przed nią znajduje się Nightswimmer, żółw sponsorowany przez R.E.M. Pozostałe gady są wspierane przez surferów, biologów, a nawet szkoły.
Postępy wszystkich 11 zawodników można sprawdzać na bieżąco za pośrednictwem tej strony.
- Nasza Nightswimmer jest wielka i piękna - zdradził Mike Mills, basista R.E.M. - Oglądanie jej poczynań będzie bardzo ekscytujące. Z Janet Evans w roli trenera naszej żółwicy nie biorę przegranej pod uwagę.
Backspacer również ma swojego trenera, Erica Shanteau.
Cała impreza ma na celu zwrócenie uwagi na żółwie skórzaste, które są gatunkiem skrajnie zagrożonym wyginięciem. Conservation International przyjmuje więc w imieniu zawodników dotacje, które posłużą ochronie gatunku. Każda wysłana kwota zostania podwojona przez Pearl Jam i innych sponsorów.
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum