Chodziło mi oczywiście o real media. Jeżeli chodzi o sam koncert to taki plus jest tej wersji .rm , że zajmuję na około chyba 350 MB, a jakość jest tego taka jak 2CD w mpg. Jak ktoś znajdzie taką wersję do ściągnięcia to niech śmiało zasysa - będzie O.K.
_________________ 2006 Praga
2007 Monachium, Chorzów
2009 Berlin
2010 London, Berlin, Gdynia
2011 Berlin x2, Kopenhaga
Niestety najświeższe informacje są takie, że zespół nie planuje w najbliższym czasie wydawania i sprzedaży bootlegów z trasy 2007. Jedyna dobra wiadomośc jest taka, że same koncerty będą rejestrowane i kto wie jeśli bardzo się i my(jako publika) i zespół postaramy to może zmienią decyzję i someday jednak je wydadzą.
2007 Monachium, Chorzów
2009 Berlin
(wiec co dopiero Bigger, ktory nasluchal sie ich n' tyle co ja).
Nie przesadzajmy jakieś 10% koncertów może słyszałem a z ilu nie było bootlegów i pewnie nie będzie - f!@#$% Chorzów.
Jeszcze bym zapomniał. A ilu się pozbyłem ... nie znalazł ktoś może pokrowca na discmana z zawartością trochę płyt z chyba 20 bootlegami PJ, kilka innych cd-ków i Panasonica z odtwarzaniem mp3-ek w pobliżu Parkingu przy Planetarium w Chorzowie. FUCK a co mi tam.
2007 Monachium, Chorzów
2009 Berlin
Fajne, fajne... słyszałem już to, kawał czasu temu, widziałem nawet gdzieś kilka utworów z tego koncertu, który jest wydany chyba na dvd :) ... ( znajdę to zapodam ;)= )...
Co do daty to: "...Went to this concert - Bridge School Benefit, think it was 1995/96...great show ..."
Perkusista to Jack Irons, który zapodawał w Pearl Jam (1994–1998) więc ta data jest prawdopodobnie trafna :)...
2003-07-19 Mexico City, Mexico, Palacio De Los Deportes
2003-07-18 Mexico City, Mexico, Palacio De Los Deportes
2003-07-17 Mexico City, Mexico, Palacio De Los Deportes
Moze ktos jest w posiadaniu nagran z tych koncertow (a zwlaszcza pierwszego) i jest w stanie wzbogacic nimi nasz dzial bootlegi? Bylbym dozgonnie wdzieczny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum