Sprawdz sobie np.
2006-09-19-Torino -Zagrali tam min.cale Avocado w kolejnosci takiej jaka jest na płycie
2009-10-31 Philadelphia-Niesamowity koncert,zwięczający trase 2009,na pewno o nim słyszałeś,zagrali chyba 42 kawałki,w tym takie rarytasy jak Bugs(!!),Out of My Mind,Pilate,Sweet Lew czy You Are.Tylko nigdzie nie moge oficjalnego dorwac.
2000-06-20 Verona-Jakiś taki fajny klimat ma ten koncert+Dobra setlista(jeśli lubisz Binaural to bierz sie za te z 2000 tam grali tego najwięcej,bo promowali płyte-odkryłem ameryke )
Sądząc po avatarze ,to chyba lubisz Vitalogy,więc godne polecenia też są koncerty z 1995 roku,nieoficjalne ale jakosc naprawde dobra,wymieniałem te najlepsze w temacie o ściąganiu płyt,2 tematy niżej
2003-07-19 Meksyk-Co tu dużo pisac.Poprostu genialny koncert,którego trzeba posłuchac
Jak już sciągniesz tego bootlega z gdyni to daj znac
Jak już sciągniesz tego bootlega z gdyni to daj znac
Dzięki, na pewno je wszystkie sprawdzę. :)
Co do tych bootlegów Filadelfii (ze Spreading The Jam), to spr. teraz ten z 30 października i jakość jest jak dla mnie dobra (mp3, 192 kbps, 44 khz). O bootlega z Gdyni pytaj kolegę, który napisał post nade mną. :)
Znalazłem jeszcze jedną godną polecenia stronę.
http://inthepresenttensevault.blogspot.com/
Są tutaj bootlegi w formacie FLAC, naprawdę sporo ważą, więc pewnie jakość nieziemska. ;]
Może głupie pytanie zadam, ale co to jest City of Ruins
Jakiś kower? koncert?
Oryginalnie kawałek "My City of Ruins" jest Bruce'a Springsteena, z jego płyty "The Rising". Eddie zagrał go podczas uroczystości odznaczenia Bossa (Kennedy Center Honors), o ile się nie mylę.
...razem z Benem Harperem (który również śpiewał podczas tej uroczystości) wydał singiel gdzie można znaleść tą piosenkę.
Dochody ze sprzedaży zostały przeznaczone na ofiary trzesienia ziemi na Haiti.
W świąteczny poniedziałek będzie można usłyszeć na antenie jeden z koncertów PJ ... i Nirvany też W przypadku PJ nie wiadomo jeszcze, który koncert zapuszczą... Podejrzewam, że któryś z ostatnich, ale dajmy sie zaskoczyć
Może jutro na antenie uchylą rąbka tajemnicy
Koncertowe święta w Esce ROCK! [2011-04-20]
Te święta z nami na pewno będą głośne! Już teraz, z Eską ROCK, możesz się poczuć jak na najlepszych letnich festiwalach! Największe rockowe gwiazdy, tysiące fanów i rewelacyjne brzmienie! Słuchaj nas 24 i 25 kwietnia. Zagrają między innymi: The Police, Metallica, The Killers, Nirvana i Pearl Jam! Startujemy o 18.00!
Oooo... i kolejna niespodzianka Na MTV HD dziś o 22.00 ( w poniedziałek powtórki) będzie można obejrzeć koncert z 3.10.2009 Austin City Limits...
Kto ma może sie cieszyć
Reszcie na pocieszenie pozostaje bardzo treściwy skrót...
Jestem przeokropnie szczęśliwa, bo właśnie udało mi się ściągnąć koncert ze Spectrum z 31.10.2009 (takie ręcznie robione dvd) Miałam wersję w mp3, ale jakoś kijowo to brzmiało - raczej nieoficjalny boolteg...
Ale teraz nie dość, że dźwięk super, to jeszcze do tego wizja Pełnia szczęścia
Gdyby ktoś był zainteresowany to z tej strony można ściągnąć:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum