Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Pearl Jam Tour TV
Autor Wiadomość
pustak 
sztuka to suka

Wysłany: 2009-08-14, 22:58   Pearl Jam Tour TV

Pearl Jam Tour TV is your online channel for all thigns related to the upcoming tour of Australia and New Zealand by the legendary Pearl Jam. Featuring special guests Ben Harper and Relentless7 and New Zealand's very own Liam Finn, the summer tour is shaping up to be the outdoor music event of the year. Go behind the scenes into the Pearl Jam world with a 16 part video series dedicated to the tour, the new album, the fans, and the entire Pearl Jam back story. Head to www.pearljamtour.tv for more.

karia123

Wysłany: 2009-08-19, 20:26   

http://www.glasswerk.co.uk/news/nationa ... +Promoters

PEARL JAM held an on-stage protest as bosses of a London venue tried to force them off stage.

The rockers came on 15 minutes late for their gig at the O2 Arena last night and played right up to the 11pm curfew.

But they decided to keep playing after their third encore, as frontman Eddie Vedder told the crowd: "We usually finish after this song - but not tonight!"

They kept playing for a further 20 minutes, but when venue organisers trying to get them to leave the stage, Vedder sat down cross-legged in the middle clutching his microphone until his bandmates grabbed their instruments and joined him for one more tune.

The group is also facing a fine of up to £2,500 after Vedder openly smoked cigarettes on stage, flouting the smoking ban.

Those naughty boys!

Wysłał ten post jeden z fanów, którzy byli w Londynie na koncercie. I co pustak na to? Czy moze potwierdzić?

pustak 
sztuka to suka

Wysłany: 2009-08-19, 21:54   

Nie wiem i nie interesuje mnie to, zapewne i tak było. Co to za kara? Nigdzie nie byłem i jestem tym wszystkim zbyt zmęczony... pearl jam już mnie nie interesuje! Może kiedyś?...

karia123

Wysłany: 2009-08-19, 22:07   

pustak napisał/a:
Nie wiem i nie interesuje mnie to, zapewne i tak było. Co to za kara? Nigdzie nie byłem i jestem tym wszystkim zbyt zmęczony... pearl jam już mnie nie interesuje! Może kiedyś?...

??? pustak? a co to za stwierdzenie? cos sie stało? Czytam tyle pozytywnych opinii o ich koncercie, a Ty jesteś na nie? Cos się musiało wydarzyć, bo jakoś ciężko mi uwierzyć, że koncert ci nie podszedł

BTW.
http://jam.canoe.ca/Music...ssentertainment

chodzi chyba o to, ze publicznie u nich nie mozna palic fajek i za to jest kara

pustak 
sztuka to suka

Wysłany: 2009-08-23, 08:52   

karia123 napisał/a:
??? pustak? a co to za stwierdzenie? cos sie stało? Czytam tyle pozytywnych opinii o ich koncercie, a Ty jesteś na nie? Cos się musiało wydarzyć, bo jakoś ciężko mi uwierzyć, że koncert ci nie podszedł

pewnych rzeczy i spraw człowiek czasami nie rozumie i nie zdaje sobie sprawy z tego jak są ważne... kiedy się zorientuje to przeważnie bywa że już jest za późno. btw napisałem kiedyś że pjoci się wypalili, to nie prawda. To ja się wypaliłem ;p czasy się zmieniają, ludzie i pj również. Mam nadzieję że "the fixer" coś tu pomoże ;) taki mały OT.

Odpowiedz do tematu