Jeżeli ktoś ma link do napisów i odpowiedniej wersji filmowej to proszę BARDZO na Priv . Jak położymy z żoną dziecko to sobie dzisiaj wieczorem zapuścimy :-). Dotąd byliśmy na 3 koncertach PJ , niestety nie było nam dane pójść do kina
Po pobraniu najłatwiej otworzyć wideo programem KMPlayer (Najłatwiej, ponieważ w tym programie mamy opcje wybrania języka napisów). Wczytać napisy (plik Pearl.Jam.Twenty.2011.DVDRip.x264.AC3-ZERO.sub). Następnie kliknąć drugim klawiszem na obraz i w opcjach wybrać: NAPISY, JĘZYK NAPISÓW, POLISH. I możemy cieszyć się PJ20 w polskiej wersji językowej ;)
Jeżeli byłby jeszcze jakieś problemy, wątpliwości, śmiało walcie tutaj albo na PW, postaram się pomóc ;)
Wreszcie obejrzałam, co za świetny film!
Do tej pory nie mogę wyjść z wrażenia, nie będę już powtarzać tego, co tutaj zostało napisane, bo to nie ma w sumie sensu, ale te małe detaliki w tym filmie były super, jakieś urywki 'konwersacji' czy życia w trasie :D, Eddie w koszulce Nudedragons (właściwie całe pokazanie ile w kapeli znaczy współpraca z innymi muzykami), mały Cameron :), to pokazanie życia Seattle, w trasie i tego, że chłopaki się w sumie zmienili przez upływ czasu ale nie w złym tego słowa znaczeniu - w każdym razie - zazdroszczę każdemu, kto był na tym w kinie, naprawdę :) Ciężko pisać o tym filmie szczegółowo, swoją drogą, przez to pokazanie zazdrościłam im momentami tej wolności, życia w zespole, koncertowania...
film cudny, cudny i jeszcze raz cudny.
obejrzany przeze mnie już... 7 razy? na premierę do kina trzeba było oczywiście pojechać aż do stolycy, bo oczywiście w białymstoku nie wyświetlali, no ale czego się nie robi... ;)
cudo, cudne chłopaki, aż nabrałam ochoty na obejrzenie ósmy raz... ;> ;))
Czesc Wszystkim ma ktos moze polskie napisy do twenty. Pałuje sie juz od kilku dni i nie moge znalesc, a bardzo bym chcial ten link ktory jest powyzej do samych napisow nie działa mi, wiec jakby ktos byl taki dobry i wrzucil mi na pw czu tu bylbym bardzo bardzo wdzieczny.
Obejrzałem na szybko blu-ray'a i pierwsze wrażenia bardzo dobre ;) Ma klimat i do tego jak zawsze w ostatnich wydawnictwach "grunge" sporo smaczków ze Seattle ;)
Fajnie też,że Polskie napisy no i akcent zdjęcia z biletu na katowice!
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum