Jak dla mnie, zdecydowanie Abruzzesse (kiedyś nawet na paścei do zębów zamiast "citrus breeze" przeczytałam "Abruzzesse" :D) za Unplugged, Vs i Vitalogy. Cameron też est świetny i nie mogę (nieśmiem ;p) temu zaprzeczyć, ale wolę jednak Ironsa za No Code i Yield.
_________________ I'll see you on the dark side of the moon!
Abruzzesse świetny perksista.W kawałku WMA powalił mnie na kolana.Trochę żal,że musiał się rozstać z zespołem.Cameron to drugi pałker który,jak dla mnie w 100% pasuje do kapeli ze swoim stylem gry.
Pare kawalkow Harrybu McCage (poboczny projekt Matta), Soundgarden i dwa Pearl Jamowe rarytasy! Demowki Get Right oraz In The Moonlight z nieco inna aranzacja (blizsza Wellwater Conspiracy - kolejnego pobocznego projektu MC). W obu kawalkach gra i śpiewa nikt inny jak sam Cameron!
takie bajki to tylko amerykanom można wciskać... no i co niektórym polakom jak się okazuje.
zresztą info nie pochodzi ze strony pj.pl tylko forums.pearljam.com. Po przeczytaniu już kilku pierwszych postów można się dowiedzieć, iż zdania są podzielone.
Udalo sie dorwac ciekawe aranzacje In The Moonlight i Get Right, ot i caly sens. Matt nie jest idolem, ktorego plakaty ludzie wieszaja sobie nad lozkiem, nikt nie bedzie mu wysylal internetowych buziakow. Juz predzej mozna sie bylo przyczepic do innego posta na temat Wes C.Addle. Nawet jesli, moze w koncu uda sie zachecic ludzi do jakiejkolwiek dyskusji.
Cheer up! Lepiej byc naiwnym niz zarozumialym!
swapper napisał/a:
statystyki to ty chyba jeszcze nie przerabiałaś ;)
Statystyka a rachunek prawdpodobienstwa to 2 o d r ę b n e działy
Ta rozmowa nie ma sensu, wyjdzie zaraz z tego duży offtop polegający na wytykaniu sobie błędów i tym, że dla ciebie jest to prawdopodobne, a dla mnie mało wiarygodne...
co do statystyki to proponuję spytać google i coś więcej poczytać o statystyce
zgadzam się z Pustakiem. sam jestem pałkerem i Dave to mój idol razem z Dannym Carrey'em z Tool. Obaj mają ogromne możliwości. Matt oczywiście daje rade i niczego mu nie można zarzucić ale to już nie ten agresywny styl Dave'a. No i widocznie tak ma być bo i muzyka już nie grana przez 20 latków tylko facetów po 40-tce więc nie ma się co dziwić. Pasuje do PJ i niech nic się nie zmienia. Btw wiecie czy Dave gra z jakimś zespołem?
_________________ "I'm a thief. I'm a liar.
There's my church I sing in the choir."
"W chwili obecnej Dave współpracuje z HairyApesBMX. Właśnie skończył miksowanie i produkcje ich kolejnej płyty zatytułowanej: "Insane Dreams". Dave wspomoże ich również jako perkusista w zbliżającej się trasie koncertowej po Bliskim Wschodzie, a być może również i Europie..."
Nie sprawdzone tak do końca, ale to chyba prawda???
Jak dobrze poszukasz, to znajdziesz więcej ;)= ... kliknij poniższy link ;P
Jak dla mnie najlepszy jest Matt Cameron.Uwielbiam solo do Even Flov wykonywane przez niego na koncertach.Cenie go również za Soundgarden i za talent kompozytorski(In The Moonlight,Evacuation)
Na drugim miejscu u mnie jest Dave Abruzzesse-Wniósł on spore ożywienie do zespołu,Niezle dawał czadu
Nie moge zapomniec takze o Jacku Ironsie i Dave krusenie.Bebny tego pierwszego w In My Tree powalają a Dave to przecież wspóltworca Tena
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum