a ja wiem ale nie powiem jak ktoś kiedyś powiedział.Za to reszty nie mogę rozszyfrować.Nie ten program dekodujący.Dobrze,że na myspace można posłuchać głównej nagrody konkursowej.Muzyka jest mistrzowska
I ostatnia czwórka. Jak do tej pory, idzie wam nawet, nawet :) Miło mi, że tyle osób próbuje swoich sił. Już myślałem, że trzeba będzie wymyśleć coś na nowo.
Więc dziś już koniec. W środę, lub czwartek podam oficjalnie szczęśliwą trójcę, która otrzyma po nowej płycie Pearl Jam. Skontaktuje się z nimi, w celu zebrania potrzebnych mi danych do wysłania płyt.
Chyba to będzie miłe zakończenie pewnego etapu z mojej strony na forum. To taki mój pożegnalny prezent, pisałem już wcześniej o mojej rezygnacji z funkcji administratora, na dłuższy czas. Na czas konkursu mam zieleń, potrzebną tylko wyłącznie w celach organizacyjnych konkursu.
Dziękuję administracji za pomoc w organizacji konkursu! Dziękuję również osobą zainteresowanym konkursem.
Ja życze wszystkim powodzenia,ale rezygnuje.Niestety wysłałem do pustaka już 3 wiadomosci o rozwiązaniu mixów 4-6 i niestety moja skrzynka uparcie nie chce wysłać mu wiadomosci
Powodzenia
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Pustak, nie przewidziałeś ograniczenia dla funkcyjnych? (moja propozycja: -3 punkty :D ), tak na moje oko, to zwykli forumowicze obejdą się smakiem:D stare wygi zgarną wszystko:D
_________________ Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
to prawda coś się popieprzyło, bo z maja dostałem wiadomość od jordiego! :) ale czas i data się zgadza więc nic nie szkodzi,że wiadomości dochodzą z opóźnieniem. Czas i data zapisane :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum