Wysłany: 2009-09-17, 23:49 raz, dwa, trzy... tylko jeden mix
Witam ponownie... :)
Pomysł na trzy w jednym okazał się być strasznie wymagający i zrezygnowałem z miksowania utworów.
Nie jestem profesjonalistą w tych sprawach i zrobienie takiego mixa zajęłoby mi troszkę czasu, nie mówiąć o 10 składających się z 3 numerów.
Mi wyszła sieczka, sieczka i jeszcze raz sieczka. Czekałbym na rozwiązania wieki :) chyba?...
W zamian zrobiłem mixy pojedynczych utworów,( oczywiście tylko kilkudziesięcio sekundowe wstawki )... Rozpoznanie mixa nie powinno wam zająć, więcej niż 10 minut.
Kto pomyśli i ma dobry słuch, może to zrobić w 5 minut i podać prawidłową odpowiedź.
Oczywiście trzy pierwsze osoby, które podadzą jak najwięcej poprawnych odpowiedzi ( musi być minimum 7!), napiszą jaki to utwór i z jakiej płyty, dostaną po nowej płycie Pearl Jam "Backspacer"
Liczy się czas, chęć i...
Czekam na odpowiedzi, wam życzę dużo szczęścia! bo i ono się tu może przydać.
powodzenia... wyniki postaram się podać już w poniedziałek, lub wtorek...
Zachęcam do zabawy wszystkich. Babcie, dziadków, wujków, psy bobiki, koty Maćki i chomiki Wojtki.
Start już jutro. 3 pierwsze mixy nadejdą... :)
"INSIDE JOB" już nadchodzi ;)=
mały przykład co was czeka już jutro, proste... prawda??? ;)=
no, to akurat było... chyba łatwe... bo ... chyba znam odpowiedź.
Narobiłeś mi jednak chętki na ten konkurs, a ja tymczasem będę mieć średni dostęp do neta, bo od jutra - urlop!!
... the oceans made me but who came up with love?
Ze względu na dzisiejszy wypadek w kopalni "WUJEK" i "RUCH ŚLĄSK" - zawieszam konkurs do jutra. Przepraszam, lecz chyba nie wypada dziś się bawić.
Jutro zaczniemy od nowa. Wybaczcie.
Czasami z organizacją u mnie jest kiepsko, czysty spontan.
Już pisałem, że "Będzie decydował czas i aktywność w tych dniach. Odpowiedzi proszę przesyłać na moją prywatną skrzynkę na forum. "
Oczywiście trzy pierwsze osoby, które podadzą jak najwięcej poprawnych odpowiedzi ( musi być minimum 7!), napiszą jaki to utwór i z jakiej płyty, dostaną po nowej płycie Pearl Jam "Backspacer"
Zamysł jest taki, że kto pierwszy ten lepszy. Kto poda pierwszy prawidłową odpowiedź, ten ma większe szanse na zdobycie płytki, w sumie musi być 7 prawidłowych odpowiedzi Więc Hole nie czekaj tylko wysyłaj, jeżeli znasz jakie to utwory i z jakiej płyty są? :)
Np: wkleiłem jakiś utwór i ty wysłałaś mi dobrą odpowiedź jako pierwsza, już masz jeden ( nazwę to punkt ) i dwie kolejne osoby, które zrobią tak samo... również. I tak do końca, aż ktoś odpowie prawidłowo na 7 ( minimum ) z 10 jako pierwszy.
Ja sobie podsumuję prawidłowe odpowiedzi, czas w którym nadeszły i rozdam trzem pierwszym szczęśliwcom po płycie.
Troszkę zakręcone, no ale chyba jasne, przynajmniej dla mnie? :)
ps. Jeżeli nic z tego nie wyjdzie, to wymyślimy coś wspólnie i zaczniemy od nowa, by rozdać te trzy płyty, ok ;) :)
ps2. Chyba z tego konkursu wyjdzie mała klapa, poczekam jeszcze te dwa dni. Jeżeli nic się nie wydarzy, to zorganizujemy nowy temat, w którym będzie można przedstawić jakieś inne propozycje, pomysły by rozdać płyty.
Wybierzemy najlepszy z nich i rozpoczniemy od nowa. A jak nie, to zrobię losowanie z zapałkami, i kto wyciągnie najdłuższą ten dostanie cd. :D ;)
Pewnie ,że jest o co walczyć ale ciężko jest czegoś słuchać od tyłu.Poza tym mimo ,jak myślę dobrego słuchu,twoje miksy są za trudne.Na sześć zagadek chyba jedną rozszyfrowałem.Mimo to powodzenia innym życzę.
aaa...pustak jak co to będe wysylał skany kiedy orginalnie wysyłałem 1 odpowiedź,bo mi się skrzynka od zawsze tnie i nie wysyła zawsze(Swapp potwierdzi)
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum