Czy to znaczy,że to co mówią mamy potraktowac z przymrużeniem oka?
A tak poważnie to fajnie,że można posłuchac, choć kruciuchno ale zawsze, fragmentu Mamma-son(doprawdy,prawie identycznie jak na studyjnej).Ciekawe,że wygrzebali coś takiego.
Co do zeszytu z zapisami Edka to poznaje, na koncertach ma podobny. Choc podobno jeden z jego zeszytów został ukradziony kiedys podczas koncertu. Za co niemiłosiernie sie zdenerwował ;p
_________________ "I don't need to fight
To prove I'm right
I don't need to be forgiven
Don't cry
Don't raise your eye
It's only teenage wasteland..."
to cudo kosztuje 150 $
Mój najlepszy przyjaciel uznał iż zakup tego jest mu niezbędny do życia i katuje mnie faktem, że on ma a ja nie xD
Cóż, tak przy okazji, wydaje mi sie, że reedycja 10 spowoduje nawrot mody na grunge.
Twierdze tak, ponieważ kazda gazeta, ktorą otwieram 'świeci" tym tytulem., kązda muzyczna strona internetowa o tym trąbi a Eska Rock urzadzila sobie weekend z Pearl Jamem. Wielu ludzi w latach '90 grunge z jakiegoś powodu ominął i teraz ciekawośc oraz chęc poznania o co w tym chodzi moze spowodowac wysyp dzieci we flanelkach udających Kurta Cobaina
Cóż, tak przy okazji, wydaje mi sie, że reedycja 10 spowoduje nawrot mody na grunge.
Nie sądzę,myślę że reedycja "dotknie" jednak przede wszystkim tylko tych "już zainteresowanych".
A ci,którzy mają się dopiero zainteresować,to i bez niej by to zrobili.
A tym bardziej nie wydaje mi się,by owe wydawnictwa miały bezposrednio przyczynić się, do nawrotu jakiejś wiekszej mody na grunge (nawet pomimo chwilowego "wszędobylstwa" Ten w gazetach czy internecie).
Dla mnie najistotniejsze w tym wszystkim są 2 sprawy:
1.Unplugged (NARESZCIE to wydali )
2.Lepszy dźwięk (choć to->ulepszanie oryginału,nie było moim zdaniem aż tak konieczne,ale jak już takie coś zrobili, to tez fajnie Nagranie, jakby nie było, zyskało na pewno:)
I koniec tygodnia PJ w esce rock. Płyty reedycji nie udało mi sie wygrać, ale koszulkę owszem :]
Dlatego zachęcam do brania czynnego udziału w konkursach. Teraz weekend z Chrisem C.
To prove I'm right
Don't cry
Don't raise your eye
Szczerze napiszę, że po takim tygodniu to TENA mam już dosc :D Choć niektore wywiady były naprawdę ciekawe i nowe dla mnie.
A koszulkę odbieram jutro :P Unikatowa, podobno duzo w Polsce takich nie ma
To prove I'm right
Don't cry
Don't raise your eye
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum