Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
reedycja 10a i COŚ WIĘCEJ!!!
Autor Wiadomość
JAMik 
Poligon nr. 4

Wysłany: 2009-04-18, 11:44   

Info ze stronki VH1:

Czy wiecie, że Nazwa zespołu wywodzi się od imienia "Pearl" które nosiła prababcia Eddiego Veddera, specjalizująca się w przyrządzaniu konfitur o właściwościach halucynogennych. Oznacza ona więc "Dżem prababci Pearl".:)
Mamy nie lada gratkę, dla wszystkich fanów ?Dżemu prababci Pearl'! Z okazji zbliżającego się 20-lecia (dacie wiarę, że chłopali grają już tyle czasu!) istnienia zepsołu, na sklepowe półki trafiła specjalna reedycja ich debiutanckiego krązka - "Ten". Z tej okazji przygotowaliśmy specjalny program: Pearl Jam: Ten Revisited!
Zobaczycie w nim ekskluzywne wywiady z Eddiem, Mikiem, Jeffem, Mattem i Stone'm oraz materiały archiwalne zespołu.

Nie możecie przegapić tego wydarzenia!!

Zapraszamy już w niedzielę (19 kwietnia) o 22:00!
Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS: Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney

jordi

Wysłany: 2009-04-18, 15:15   

No własnie na to czekałem, jeszcze mi tu ich brakowało w tym programie. W domu raczej będę, nagrywarka czeka, a i niedługo pewnie program pojawi się na necie. mniam :P

JAMik 
Poligon nr. 4

Wysłany: 2009-04-18, 15:39   

W necie to już dawno jest.Od miesiąca mam kompilacje z amerykańskiej VH1 oraz z jutjubowych źródeł ;-)
Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS: Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney

pustak 
sztuka to suka

Wysłany: 2009-05-09, 20:52   

Czy zauważyliście że utwór Breath And a Scream [*] został celowo zamieniony opisem z utworem State of Love and Trust [Demo] tytułami? Chodzi mi o to, że jak puszczam Breath leci State i odwrotnie. Czy ja mam jakąś dziwną wersję wydania, czy to może wadliwe otagowanie poprzez program odtwarzający muzykę? Ktoś może spotkał się z tym również.

jordi

Wysłany: 2009-05-19, 19:37   

Zamówiłem Super Deluxe, kiedyś za nią dom kupię :D yyy oczywiście żartuję... ale nie mogę się doczekac kiedy ją przygarnę ;)

pustak 
sztuka to suka

Wysłany: 2009-05-19, 20:11   

Ach i ja się pochwalę ;p Co prawda zapodałem sobie tylko nowe wydanie "Ten" - bo taniej 8-) i nie narzekam. Kiedyś pisałem, że nie kupię SD - nie kłamałem ;)
Oczywiście urzekła mnie od razu okładeczka, bo tekturowa :) smaczek i zapaszek... hmmm.... mniam. Remiksy niczego sobie, całkiem na poziomie. W środku 2 płytki plus bonusy. Nie żałuję :) Kolejny gadżet do kolekcji ;)

jordi

Wysłany: 2009-05-19, 20:21   

o proszę ;] a tak odnośnie kolekcji - ubogo u mnie z DVD, trzeba się szarpnąć po kieszeni po następnej wypłacie... ważne że coś tam internet w swych zasobach ma do ściągnięcia

Odpowiedz do tematu