UNPLUGGED NA DVD!!! mam nadizeje,że jak przystało na PJ to uncut będzie
Zajebiście! Czyżby te petycje poskutkowały
Cytat:
https://www.pearljam.com/...debut-album-ten
Ja od dawna w sklepach poluje na TEN wydanie European (z bonusami) ale bezskutecznie. Jak widze to chyba pisze się na 1. Legacy Edition (2-disc set in mini-LP style slipcase)
UNPLUGGED pj NA DVD? To będzie super .Mam już dwie wersje na vhs ,znaczy się przgrywane z mtv oczywiście bez rekalm.Ale dobra jakośc na lepszym nośniku by się zdecydowanie przydała.
Ale czad! Szkoda ze tak cholernie drogo. Chociaz moze sie skusze na Deluxe edition!
Oprocz unpluggeda w swietnej jakosci ciekawi mnie jeszcze to:
Disc 2: original Ten tracklisting digitally remastered and remixed by Brendan O’Brien, plus six bonus tracks: “Brother,” “Just a Girl,” “State of Love and Trust,” “Breath and a Scream,” “2,000 Mile Blues” and “Evil Little Goat”
BTW, moze przynajmniej shipping zrobimy wspolny? 50$ piechota nie chodzi :/
z tego co pokapowałem to mają być 2 płytki: jedna to remaster a druga też remaster tylko jeszcze zmiksowany przez tego Brendan O’Brien czy jakoś tak z 6'ioma bonusowymi kawałkami
hmmm, a dvd to i tak się ukradnie
A w ciągu najblizszych 2 lat z okazii obchodów 20 lecia zespołu maja wyjsc reedycje wszystkich płyt Pearl Jam! Ciekawi mnie jakby zrobili z Vitalogy.Fajnie ze bedzie tez dostepna replika kasety,którą eddie wysłał do seatlle.Juz musze zacząc zbierac kase to moze uda mi sie do 24 marca .
łeee...porch zremiksowany przez obrajena zabrał sporo przestrzeni,zwłaszcza perce.Ja tam czekam na remaster i na umplugged,poprawiac ideału nie ma co(chodzi o remixy)
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
BTW.Ciekawi mnie czy reedycja/remix będzie orginalnego tena czy też wersji europejskiej z pralką i brudnym frankiem.
Inna sprawa,że słuchałem porch i blacka z unplugged i jakoś ten digital remix niewiele,prawie wcale nie rożni sie od wersji audio do zassania na necie.
Co do koncertów z konsoli co to w reedycji będą to super jakość i chyba te koncerty akurat są nie do zassania z neta.Napewno nie z konsoli.
Kolejna sprawa na koniec,to taka,że sporo na tym forum fanów PJ a tutaj prawie nikt nic nie pisze,mimo,że i można wyrazić opinie wstepną na temat tegoż wydawnictwa.
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
i można wyrazić opinie wstepną na temat tegoż wydawnictwa.
Opinia jest taka, że odczuwam brak zainteresowania reedycjami. Nie rozumiem takich decyzji. Płyta jest mistrzowska, więc nie kręci mnie grzebanie w niej i poprawianie.
_________________ the further we go and older we grow,
the more we know, the less we show..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum