Chciałbym wszystkich gorąco zachęcić do dodawania zdjęć. Zarówno tych, które ujawniają was ( ), jak i tych śmiesznych, koncertowych, wakacyjnych... Zwłaszcza wakacyjnych, bo wakacje właśnie się kończą ( ) i zapewne zrobiliście całą masę genialnych fotek.
Podzielcie się nimi z innymi forumowiczami! Nie bójcie się ich pokazywać!
_________________ - ...stwierdzono u niej wręcz niepoczytalną skłonność do okrucieństwa,
agresji, gwałtownych wybuchów gniewu a także wybujały temperament.
- u każdej baby można stwierdzić coś takiego.
Przykład winien być podawany z góry;) Meredith pochwal nam się tegoroczną wycieczką w góry. Sam również dodam swoje znad morza, jak tylko odbiorę zdjęcia od właściciela aparatu.
Na zdjęcia są nałożone ograniczenia (wielkości pliku oraz wielkości zdjęcia):
wielkość zdjęcia w pixelach: maksymalnie 800px w poziomie i 800px w pionie
wielkość pliku: maksymalnie może to być 100kB
Jeśli twoje zdjęcie przekracza te parametry, zmniejsz je, wykorzystując do tego jeden z popularnych programów graficznych (np photoshop) a następnie dodaj zdjęcie do albumu.
Jeśli macie jakiekolwiek pytania odnośnie działania albumu, ograniczeń itd.. zadawajcie pytania w tym topiku.
_________________ Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
Jakby ktos mial problem ze zmniejszeniem zdjec to walcie do mnie... moge robic to masowo w dosłownie chwile :)
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Panie i panowie, powstały nowe kategorie w Albumie!
Jedną z nich jest kategoria "Dzieci i dzieciństwo". Superowo byłoby zobaczyć was wszystkich jako małe berbecie... Gorąco zachęcam do dodawania zdjęć!!
_________________ - ...stwierdzono u niej wręcz niepoczytalną skłonność do okrucieństwa,
Ja miałam. Wyskakiwała informacja, że albo format nie prawidłowy, albo zdjęcie uszkodzone. A wszystko było ok, i rozmiar zdjęcia, wymiary i format.
_________________ Your world can end in the blink of an eye. One event, one unexpected twist of fate and suddenly the world as you knew... is gone... forever. All that you held dear, all that you held close... is washed away in a sea of distant memory. Life... is cruel. Of this I have no doubt. But life continues on... with, or without you. One can only hope that one leaves behind a lasting legacy. But so often, the legacies we leave behind... are not the one we intended.
To problem dwóch użytkowników czy jeszcze kogoś? U mnie działa wszystko ok. Jesli jeszcze parę osób się zgłosi zaczniemy grzebać i sprawdzać czy wina leży po stronie forum, póki co jeśli ktoś chce coś dodać a nie może, niech napisze do mnie i zrobie to za niego.
_________________ "Życie jest zbyt krótkie, by było małe."
hciałbym wszystkich gorąco zachęcić do dodawania zdjęć. Zarówno tych, które ujawniają was ( ), jak i tych śmiesznych, koncertowych, wakacyjnych..
...jedzie mi tu czołg? Boją się ;p ;) Zapewne spotykacie połowę z nich na ulicy, a nikt wam nawet cześć nie powie. Lepiej incognito, by nie było. Do tego by wystawić swoją fotę, trzeba mieć "jaja" jak my ;)
Wszystkie ustawienia są ok, a nadal mi wyskakuje to samo info. Rrrwa mać.
_________________ Your world can end in the blink of an eye. One event, one unexpected twist of fate and suddenly the world as you knew... is gone... forever. All that you held dear, all that you held close... is washed away in a sea of distant memory. Life... is cruel. Of this I have no doubt. But life continues on... with, or without you. One can only hope that one leaves behind a lasting legacy. But so often, the legacies we leave behind... are not the one we intended.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum