tak więc moja uwaga jest taka, czy nie można by było tu dać chwytów też? tak są tabulatory, ja dalej się nie umiem nimi obsługiwać, i nawet mi się nie chce uczyć... a ktoś jak ma mógłby dodawać chwyty...
_________________ If I can't be my own
I'd feel better dead!
Jeśli chodzi o dział Gitara to jest średnio rozbudowany ;/ myślę ze wielu użytkownikom pomogło by gdyby dział był bogatszy o opisy różnych technik grania, stylów czy sposobów ćwiczeń.
Max napisał/a:
a może zamienić dział gitara na dział o wszystkich instrumentach (gitara, perka, bass itd.), co wy na to???
\
Myślę ze dział Gitara powinien zostać ale można dodać nowe typu właśnie Bass , Perka i inne. Pewnie większość będzie nastawiona sceptycznie ale to przecież Grunge forum a nie Guitar forum. Jeśli taki dział jak perkusja powstanie to ja chętnie uzupełnię go o parę rzeczy
a i sam bym się czegoś dowiedział od innych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum