Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: hook
2008-01-07, 10:04
Kwestia usuwania swoich postów
Autor Wiadomość
Mika 
T-1000

Wysłany: 2008-01-06, 19:08   

Kilka razy dziennie zmienia się informacja na temat usuwania swoich postów - raz można, raz nie można. WTF? Zdecydujcie się, jeśli mogę o to prosić. Od siebie dodam, że jestem za tym, aby swoje posty można było usuwać.

A, i emotki. Na IE niektórych (:/, evil, oops, :> i tej oznaczonej 112) w ogóle nie widać, da się coś z tym zrobić? Bo zamiast nich widzę biały kwadracik z krzyżykiem... Oprócz tego, albo oślepłam, albo zapodziała się gdzieś ta emota: :D. I dlaczego emotka rolująca oczami ma ten sam kod, co mr green z różkami? Efekt jest taki, że zawsze wychodzi ten mr green, co w wypowiedziach, w których autor zamierzał użyć rolującej emotki, się gryzie...
Your world can end in the blink of an eye. One event, one unexpected twist of fate and suddenly the world as you knew... is gone... forever. All that you held dear, all that you held close... is washed away in a sea of distant memory. Life... is cruel. Of this I have no doubt. But life continues on... with, or without you. One can only hope that one leaves behind a lasting legacy. But so often, the legacies we leave behind... are not the one we intended.

Meredith 
Narcoleptic

Wysłany: 2008-01-06, 20:30   

Oj tak, popieram. Zwłaszcza projekt, żeby można było usuwać swoje posty. Niekiedy zaoszczędzi to moderatorom pracy. ;-) No i fajnie byłoby zrobić porządek z emotkami. ;-)

A. Sapkowski "Mniejsze zło"

pustak 
sztuka to suka

Wysłany: 2008-01-06, 21:08   

Meredith napisał/a:
Zwłaszcza projekt, żeby można było usuwać swoje posty

... jasne. Wpadnie taki jeden z drugim i forum padnie, bo wyginie połowa postów. Nastąpi wielki chaos i nastanie ciemność ;)=. To nie realne, oczywiście nie wiem jakie zdanie ma na to góra ;)= lecz...

Mika napisał/a:
A, i emotki. Na IE niektórych (:/, evil, oops, :> i tej oznaczonej 112) w ogóle nie widać, da się coś z tym zrobić? Bo zamiast nich widzę biały kwadracik z krzyżykiem...

... wina podejrzewam świątecznych emotów. Góra - chyba można już wstawić normalne emoty ( już po świętach ) i będzie po problemie. ( mody nie mają takiej możliwości ) ...

MaaD napisał/a:
A moze zamienimy "Grunge Forum" na "Religia i troche o muzyce Forum"?

...również mnie to przeraża. Lecz widocznie userzy wolą rozmawiać o religi, niż o muzyce, wasze forum, wy tu żądzicie ;)= ....

MaaD napisał/a:
Szanujemy Wasz czas (rowniez ten przeznaczony na spacery)

... ;-) 8-) :116:

Mika 
T-1000

Wysłany: 2008-01-06, 21:18   

pustak napisał/a:
... jasne. Wpadnie taki jeden z drugim i forum padnie, bo wyginie połowa postów. Nastąpi wielki chaos i nastanie ciemność ;)=. To nie realne, oczywiście nie wiem jakie zdanie ma na to góra ;)= lecz...

Chodzi o te własne posty, pod którymi nikt nic jeszcze nie napisał.
I'm sorry... Are you trying to kill something?

BTW: Co to kurwa jest "nie określono typu postu"?
Your world can end in the blink of an eye. One event, one unexpected twist of fate and suddenly the world as you knew... is gone... forever. All that you held dear, all that you held close... is washed away in a sea of distant memory. Life... is cruel. Of this I have no doubt. But life continues on... with, or without you. One can only hope that one leaves behind a lasting legacy. But so often, the legacies we leave behind... are not the one we intended.

Moth 
Fra Diavolo

Wysłany: 2008-01-06, 22:37   

Mika napisał/a:
Co to kurwa jest "nie określono typu postu"?

ocb?

Your god is dead and no one cares . If there is a hell I'll see you there.

hook 

Wysłany: 2008-01-07, 00:44   

Mika napisał/a:
Od siebie dodam, że jestem za tym, aby swoje posty można było usuwać.
Meredith napisał/a:
Oj tak, popieram. Zwłaszcza projekt, żeby można było usuwać swoje posty.

To nie jest dobre rozwiązanie. Usuwając swoje posty, gdy w topiku pojawiły się już odpowiedzi, wywracamy wszystko do góry nogami, topik staje się niezrozumiały.
W sprawach usuwania postów należy się zwrócić do moderatora, tu lista:
http://www.grunge-forum.com/staff.htm
Dlatego proszę się dwa razy zastanowić i przemyśleć wypowiedź, by później nie zawracać nam gitary;)

Kwestia usuwania postów przez użytkowników została zamknięta (decyzją administratora). Proszę już o nie wypowiadanie się w tym temacie. Wszelkie pytania na PW.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi