Projekt koszulki forumowej.
Jaką kwotę jesteś w stanie wydać na koszulkę forumową (max)?
25zł
31%
[ 12 ]
30zł
7%
[ 3 ]
35zł
13%
[ 5 ]
Dostosuje się
36%
[ 14 ]
Nie kupie
10%
[ 4 ]
Głosowań: 38
Wszystkich Głosów: 38
Autor
Wiadomość
JAMik
Poligon nr. 4
Wysłany: 2006-08-31, 00:16
Skończył się czas nadsyłania projektów.Tera admin hook zdecyduje kiedy i jak wyglądać będzie ankieta.Hai
_________________KULT: Krzysztof Banasik,Tomek Glazik, ,, PEARL JAM: Matt Cameron,Eddie Vedder,
Janusz Grudziński,Irek Wereński, ,,,,,,,,,,,, Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready
Janusz Zdunek,Piotr Morawiec, ,,,,,,,,,,,,,,,, NIRVANA: Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain
Kazik Staszewski,Tomek Goehs, ,,,,,,,G,,,,, ALICE IN CHAINS: Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
pustak
sztuka to suka
Wysłany: 2006-09-06, 18:49
nie wiem.... wszystko do dupy! Zagłosowałem na hOOka resztę projektanotów(ek) przepraszam.
_________________Bad Radio - Regulamin - Faq ... tym razem, na odwrót.
karmazynowa
Wysłany: 2006-09-13, 21:22
To forum umiera ...a koszulki to będą chyba na nastepny rok bo żadnego odzewu z Waszej strony :] Gratulejszyn Hook :)
regoat
CourtneyLove.eu
Wysłany: 2006-09-14, 22:27
ej no lato sie konczy przecisz trzeba poczekac na wiosne to i beda koszulki. projek juz jest wiec w przyszlym roku pojdzie jak splatka
_________________ | Courtney Love & Hole :: Strona i Forum |
Iza
Miyo-chan
Wysłany: 2006-09-18, 15:24
eee mi się bardziej podobał pomysł JAMika no ale coż komputer mi się popsuł i nie miałam szansy zagłosować hmm
_________________ Yaoi fangirl ^_^'
U-Know & Hero
hook
Wysłany: 2006-09-26, 12:58
Koszulki beda jak sie komus zechce... a tym chceniem to sami powinniscie wiedziec po sobie jak jest. Chcialem poczatkowo koszulke wielobarwna.. ze wzgledu na koszty pozostaniemy zapewne przy jednym kolorze. Coz.. kto chciec bedzie to sobie kupi, w przyszlosci blizej nie sprecyzowanej.
_________________Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
JAMik
Poligon nr. 4
Wysłany: 2006-09-26, 15:28
I tym optymistycznym akcentem zakończyliśmy akcję koszulki forumowej.
_________________KULT: Krzysztof Banasik,Tomek Glazik, ,, PEARL JAM: Matt Cameron,Eddie Vedder,
Janusz Grudziński,Irek Wereński, ,,,,,,,,,,,, Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready
Janusz Zdunek,Piotr Morawiec, ,,,,,,,,,,,,,,,, NIRVANA: Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain
Kazik Staszewski,Tomek Goehs, ,,,,,,,G,,,,, ALICE IN CHAINS: Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
hook
Wysłany: 2006-09-26, 15:48
amen.
_________________Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
Rudzielec
(no)che guevara
Wysłany: 2006-09-26, 16:17
nie jestem specem od marketingu ale to bylo do przewidzenia :)
i sam sie przyznam ze wole kupic teraz koszulke jacka kuronia "nie palcie komitetow, zakladajcie wlasne" niz koszulke grunge forum.
To chyba z powodu zbędnosci, forum jest mlode.
pozyjemy zobaczymy
hook
Wysłany: 2006-09-26, 16:34
Ja sobie koszulke zrobie.. kto bedzie chcial dostanie rowniez.. a czy ktos chce taka czy taka - twoja wola nie moja.
pustak
sztuka to suka
Wysłany: 2006-09-26, 20:13
Śmigła mi przed oczyma w Pradze czarna koszulka w kolorach forum z projektem Rudzielca. Coś ktoś jednak, gdzieś coś zrobił
_________________Bad Radio - Regulamin - Faq ... tym razem, na odwrót.
JAMik
Poligon nr. 4
Wysłany: 2006-09-26, 20:15
Wpadłem też na koncercie na pomysł,żę gdyby wygrał projekt z przedstawicielem PJ to można by chłopakom wręczyć koszulki
szary
Wysłany: 2006-09-26, 20:21
No mieli by czym podłogi wycierać
JAMik
Poligon nr. 4
Wysłany: 2006-09-26, 20:26
To są raczej ludzie,którzy cenią takie wartości jak KULTURA i SZACUNEK szary.
Generalnie nie ważne.Było,mineło.
grzeynik
Wysłany: 2006-11-23, 17:47 dlaczego?!!!!!
dlaczego te wszytskie Wasze propozycje musza byc takie mroczne..niektore koszulki sa takie ubogie...przeciez zauwazcie wszystkie woodstockowe koszulki sa takie kolorowe!!!!!!!lczy musimy wygladac mroczniej niz pogoda na zewnatrz i nikiedy miny ludzi np. w autobusie:/
[ Dodano : 2006-11-23, 17:49 ]
i wiecie co jak sie wyrobie to zaprojektuje ta koszulke..a w ogole trzeba sie na cos zdecydowac bo jesli forum kojarzy wam sie tylkoz muzyka grunge"owa Kurat Cobaina to chyba nie ma o czym mowic...i wiadomo kto powinien byc na koszulce...jesli z swietym mikolajem...itp.
[ Dodano : 2006-11-23, 17:51 ]
wlasnie doczytalam ostanie posty...zrobie sobie sama koszulke i Wam pokaze:/moze jak jest taki problem niech kazdy sam sobie ja ufunduje i zaprojektuje...cuz kreatywnosc:)
Nie możesz pisać nowych tematówNie możesz odpowiadać w tematachNie możesz zmieniać swoich postówNie możesz usuwać swoich postówNie możesz głosować w ankietachNie możesz załączać plików na tym forumNie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku