Swapp ma rację.Ja to wystartowałem,że się tak wyrażę,żeby rzucić luźną i nieuczesaną myśl,niech powoli ukłąda się we fryzurę.Wy nie chcecie czekać debatować tylko od razu jąna żel
ps. taka przeżutnia poetycka
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Rudzielec: Jest w deche;) i nie widze nigdzie kombajna ani innych bozyszczy 14-letnich wielbicielek (nie umniejszajac nic 14-latkom).. mnie sie projekt podoba. Dobrze byloby cos na plecach tez umiescic (bedzie drozej ale fajnie bedzie miec cos na tylnej stronie). Oba nadruki bylyby w formacie A4. W pliku corela sobie zycza (mozna to eksportowac z photoshopa).
p.s. kto jest na tych zdjeciach.
Jesli w miare szybko uda sie sie nam zamknac projekt, polece z nim do drukarni i wycenia nam koszt pojedynczej koszulki z nadrukami. Komu cena bedzie odpowiadala temu zamowie, sobie wezme bankowo
_________________ Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
Rudzielec:mnie też się bardzo podoba Klimatyczna koszulka to jest to\m/ Zajebiste czarno-białe zdjęcia.Szykuje mi się poważna popijawa całonocna ze znajomymi,Twoja koszulka byłaby idealna na nią Ogólnie..moim zdaniem świetny projekt.
_________________ Your world can end in the blink of an eye. One event, one unexpected twist of fate and suddenly the world as you knew... is gone... forever. All that you held dear, all that you held close... is washed away in a sea of distant memory. Life... is cruel. Of this I have no doubt. But life continues on... with, or without you. One can only hope that one leaves behind a lasting legacy. But so often, the legacies we leave behind... are not the one we intended.
Nad tym też możnaby się było zastanowić.. np zrobić 5 różnych kombinacji zdjęć na przedzie (tył byłby we wszystkich taki sam).. pierwsza byłaby taka jak w przedstawionym projekcie.. ale ktoś np życzyłby sobie inne zdjęcia to miałby inne.. taka różnorodość byłaby dość ciekawa a przy tym koszulki zyskają na atrakcyjności
_________________ Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
Rudzielec:też dobre..ale tamto,moim zdaniem,o wiele lepsze.
Taki obrazek fajnie wyglądał by z tyłu,a z przodu tamte zdjęcia.
_________________ Your world can end in the blink of an eye. One event, one unexpected twist of fate and suddenly the world as you knew... is gone... forever. All that you held dear, all that you held close... is washed away in a sea of distant memory. Life... is cruel. Of this I have no doubt. But life continues on... with, or without you. One can only hope that one leaves behind a lasting legacy. But so often, the legacies we leave behind... are not the one we intended.
Dla mnie drugi projekt dupny jest.. takie logo to moze sobie nike naprasowac albo inna dresiarska firma... a nasza koszulka ma byc "brudna", no moze nie brudna ale nie taka jaskrawa jak sraczka.
Obstaje przy pierwszym pojekcie Rudzielca.. ale zrobic wiecej niz 1 wzor z przodu.. rozne fotki tak by kazdy mogl sobie wybrac ta najfajniejsza.. i tył jednolity dla wszystkich.
Inna sprawa to taka.. ze jak komus sie 2 projekt podoba to nie ma problemu przeciez.. zrobi sie dla niego (ale tu bym rowniez proponowal jednolity nadruk z tylu)
Rudzielec:też dobre..ale tamto,moim zdaniem,o wiele lepsze.
Taki obrazek fajnie wyglądał by z tyłu,a z przodu tamte zdjęcia.
wg mnie to tego będzie za duzo i umknie klimat:) jestem za wersją hooka i 1 rudzielca bo druga to już nie dla mnie . a i nie wiem czy pomysł z róznymi zdjęciami typu kto jakie chce wypali bo pewnie będzie zamieszanie ale to nie ja ogranizatorem:) . to tyle.
mat: beda projekty: ponumeruje sie kazdy i ludzie beda zamawiac: ja chce 1 a ja chce 3 organizacje biore na siebie.. tu chyba najmniejszy problem bedzie. Na stan z dzisiaj najwazniejsze aby wybrac ostateczne wzory i dogadac sie z firma odnosnie ceny.
I tutaj jeszcze uwaga do grafikow: zachowujcie oryginalne pliki robocze, z jpgiem czy giefem wysmieja mnie w zakladzie.
Aha.. jak do konca tygodnia bedzie projekt.. a moze nawet dzis to jutro bym to zaniosl do wyceny!! W poniedzialek nadruk i na woodstock kto by chcial juz by mial.
Też się trochę zastanawiałam,czy to nie będzie za dużo szczęścia naraz..Ale w końcu to nie jest jedno na drugim,jedno z przodu,drugie z tyłu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum