Trza to wszystko pożądnie dopracować...bez bumelki i na odwal się.Na jesieni może się zrobi.Przyjdzie więcej luda.Może kilka projektów więcej.Bez pośpiechu.Niech to będzie pożądna koszulka
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Bardzo mnie cieszy,że koszulki będą.Pewnie nie tylko mnie
_________________ Your world can end in the blink of an eye. One event, one unexpected twist of fate and suddenly the world as you knew... is gone... forever. All that you held dear, all that you held close... is washed away in a sea of distant memory. Life... is cruel. Of this I have no doubt. But life continues on... with, or without you. One can only hope that one leaves behind a lasting legacy. But so often, the legacies we leave behind... are not the one we intended.
hmm wiec wlaśnie dzisiaj dostałam paczkę z podobnej koszuklkowej akcji i sprawiło mi to radoche bo się doczekać nie moglam xD ... a jesli chodzi o to czy na jesieni przyjdzie wiecej luda to moze być myslenie zgubne bo sa tez tacy ludzie ktorzy razem ze szkola sa odcieci od neta lub nie mają czasu a wakacje każdy się czasem leni... no ale to taki jeden pojedyńczy głos
Prosze o informacje kto bylby chetny na zakup koszulki (ile sztuk). Koszt rzedu 25-35zł.
Kto nie ma pieniedzy prosze o nie pisanie w topiku. Zamowienie wyglada tak: wplacacie mi pieniazki na konto, POTEM kupuje i drukuje okreslona ilosc koszulek. Odbior na dwa sposoby: we wroclawiu lub wysylka (ponosicie wtedy koszty wysylki.. okolo 3 zł priorytet bez polecenia... i ok 6 zloty poleconym). Prosze nie pytac o szczegoly, na razie chce wiedziec ile osob chce zaplacic za koszulke.
_________________ Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
Oto informacja z wrocławskiej firmy Serigraf, atrakcyjniejszej cenowo od firmy Daab pod wzgledem przygotowania wzorow. Nadruk od sztuki troche wyzszy, jednak przy malej ilosci duzo bardziej atrakcyjny.
Cytat:
Wykonanie wzoru za pomocą metody sitodrukowej: for.A-4 2-kol.na ciemne koszulki nakład od 11 do 55szt.
Przygotowanie matryc ( sit) po 50 zł netto/szt na każdy kolor czyli przy 2-ch kolorach będzie wynosić 100zł netto
Nadruk bezpośredni farbą for.A-4 2-kolorowego np.farbą plastizolową (lekko gomowata) wynosi 5,53 zł netto/szt.
Projekt powinień być opracowany w corelu w krzywych (cdr 9).
Do wszystkich cen należy doliczyć VAT 22%
Moje wyliczenia ceny nadruku (2 kolory, nadruk dwustronny, cena brutto) w zaleznosci od ilosci zamowionych sztuk:
10 sztuk: 25,7zł
15 sztuk: 21,6zł
20 sztuk: 19,5zł
większej ilosci nie przewiduje niestety;)
Do tego nalezy doliczyc koszt zakupu koszulki (15-20zł) oraz koszt wysylki (ok 3zł)
Jak widzicie z moich wyliczen... przy opcji 10 sztuk.. koszt moze wyniesc nawet 50zł!! Zgroza!! Cena znacznie spada gdy wezmiemy 1 kolor, ale nie o to raczej chodzi. Jak dla mnie cena do zaakceptowania to maksymalnie 35zł! Bede szukal dalej, taniej.
_________________ Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
Na forum KULTu właśnie 35 złotych wyniosła koszulka z jednym kolorem.
Projekt jednpbarwny nie jest zły,ale to już trza pożądnej inwencji.Można spróbować zrobić tego typu projekt...nie powinno być źle,jak nad tym posiedzieć:)
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Racja.. jednobarwny nie jest zły.. jeszcze lepszy nadruk tylko z jednej strony
Bardzo mi zalezy na utrzymaniu kolorystyki naszego logo.. biały + zolty. Ewentualnie mozna jeszcze pokombinowac z wielkoscia nadruku.. np z przodu zrobic mniejszy nadruk, formatu A5 (kartki zeszytu)... poszukam innej, tanszej firmy, boje sie tylko ze moze sie to odbyc kosztem jakosci nadruku niestety.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum