Ogolnie od siebie powiem tak, ze poszli mi lepiej niz wczesniej bo sie pewniej czułem :D Na ircu ludzie sie mało nie posrali ze szczescia a ja razem z nimi. Był konkurs w którym pytanie brzmiało "co mozna zrobic z deski garażowej ?" A do wygrania taka deska była z mojego garazu wlasnie. I padło kilka propozycji:
<YodaM> dobra narazie mamy tutaj: wibrator, podlkadle pod snuff, szczoteczke do zebow, metrowe pudelko na takabke i wino z drwna "garawzowe"
Wygrało Pudełko na tabake bo własciciel wina sie nie zgłosił i jutro nagrode oczywiscie wysylam :) Tak wiec na Ircu bylo wesolo i ludzie chca mnie tam wiecej :D:D
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Hehehe... Nie słucham wszystkiego, co mam na dysku. Dużo rzeczy poznosili mi znajomi ot tak, żeby komp, jak go kupiłam, nie był pusty... Wiele rzeczy powrzucali właśnie dla zbity. Genialnie to wygląda. A skoro to Cię tak bawi, to powiem jeszcze, że bardzo lubię poezję śpiewaną i piosenki turystyczne.
Ale fakt, listę będę musiała zmienić. Bo wielu utwotów (m.in. tych powyżej) nawet nie wiem, gdzie szukać... Jeszcze ktoś zamówi a ja co?? <popłoch>
_________________ - ...stwierdzono u niej wręcz niepoczytalną skłonność do okrucieństwa,
agresji, gwałtownych wybuchów gniewu a także wybujały temperament.
- u każdej baby można stwierdzić coś takiego.
No tak. Wczorajsza audycja była bardzo fajna i udana z jednym tylko szczegółem: YodaM powiedział o mnie i moim chłopaku 'dziewczyny'. No ale to da się wybaczyć. Ogólnie to było bardzo fajnie.
_________________ nie śpij, spanie jest dla frajerów
Kurcze no ciezko mi rozpoznac kto jest kim po nicku :D:D Przepraszam tutaj Mysze za ten incydent :D
---
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Ok teraz Mer sie zajmie radiem na troche :) W koncu ona tez to radio wspotworzy wiec teraz ona wam pogada do glosnikow troche :)
---
No to dziś audyszyn. Przypominam, że już można nadsyłać Wasze muzyczne zamówienia na PW lub gg (Dedykacja - Zespół - Piosenka - Numerek piosenki z listy). Pozdrawiam i do usłyszenia o 20.
_________________ - ...stwierdzono u niej wręcz niepoczytalną skłonność do okrucieństwa,
agresji, gwałtownych wybuchów gniewu a także wybujały temperament.
- u każdej baby można stwierdzić coś takiego.
Brawo Mer za audycje dzisiaj :) Przyjemnie mi sie sluchalo :) Uwaga na przyszlosc, musisz wieeecej gadac na antenie ;p
---
...jutro zapodaje nasz drogi i młody utalentowany prowadzący swapperek ;)= ;P ...
Fakt troszkę smutno było i drętwo, mało kawałów i brakowało przerwy na reklamę. Szkoda, że nie było dziś, kolejnego ( 1732 ) odcinka gotowanie flaków w oleju??? ... Zapewne forumowy kuchcik zatruł się swoim najnowszym dziełem "ZUPA" z RHCP ;)= i siedzi do dzisiaj w klozecie bo go s.... to znaczy czka :)=... I gdzie jest moja kawa i ptasie mleczko ??? ;)=...
Dajcie mi sie wprowadzic na nowe mieszkanie i zobaczyc uczelnie i od 1 pazdziernika ja znowu zaczne dawac czadu na antenie... ciekawe jak Mer ;)
---
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum