nie co, a kto - mrówa ;p będę wtedy na spektaklu.. i cały dzień we Wrocławiu
a na Lennego wstępnie ja jestem chętna, od dłuższego czasu się nad tym zastanawiałam :)
o! to czaad! postaram się wam dać jak najszybciej znać co i jak, ale od razu mówię, że w ostatnim momencie potrafię przewrócić od góry nogami wszystkie plany
No fakt. A gdybyśmy bliżej wakacji zrobili zjazd np. w Warszawie, żeby wszyscy mieli mniej więcej po równo, to byłoby dla Ciebie i Hole ok?
Z tego, co obczajałam, macie z Hole ok 220km z Bartoszyc do Wawy, ja z Zamościa też mam mniej więcej tyle, a nawet trochę więcej. Podobną odległość ma Marianne, z którą miałam przyjemność już się widzieć w jej mieście. Może i ona by się skusiła? :)
W Wawie studiuje YodaM i mieszka niedaleko niej, podobnie Stajp. A skoro mieszkają niedaleko, to też pewnie by reflektowali. Ktoś byłyby na to chętny?
_________________ - ...stwierdzono u niej wręcz niepoczytalną skłonność do okrucieństwa,
agresji, gwałtownych wybuchów gniewu a także wybujały temperament.
- u każdej baby można stwierdzić coś takiego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum