To obgadaj sprawę z Hole. Ta ślicznotka studiuje dwa kierunki, a w takim układzie ciężko uniknąć przekładania części egzaminów na wrzesień, ale może znajdzie czas na mały wypad.
Wiadomo, że to na razie wstępne plany. Ja też nie wiem, jak to będzie u mnie z sesją, a jeśli moja nauka dalej będzie wyglądała tak jak dzisiaj, to mogę pojechać. Ale na Wrześniowy Zjazd Naukowców...
_________________ - ...stwierdzono u niej wręcz niepoczytalną skłonność do okrucieństwa,
agresji, gwałtownych wybuchów gniewu a także wybujały temperament.
- u każdej baby można stwierdzić coś takiego.
Kochane dzieci/kochani dorośli, dostałam dziś na laście taką wiadomśc od Jordiego:
sorki że nie na grunge-forum i Mrowa mnie musiala wyręczać, ale "odpoczywam od forum" nazwijmy to tak... fajnie byłoby spotkac się z grupą forumową, jak nie na Lennym (bo z tego co wiem ty się nie wybierasz, chociaż może?) to tak ogólnie gdzieś wszyscy razem możemy sie zebrać, nie mam info co do tego kto się wybiera i ile oraz jakie osoby sa z Krakowa i bliskich okolic, pamiętam tylko że Ty.
ja mam sesję w trakcie, kumpel też, ale tylko jakieś przetasowania terminów zaliczeń moga mnie zmusić do pozostania na miejscu w co wątpię, dlatego piszę że na 80% jadę, ale to 80 prawie jak sto więc myslę że fajnie by było spotkac się wami ;)
przekaż informację dalej jak możesz
pozdrowionka ;)
-więc przekazuję dalej i jednoczesnie z góry uprzedzam, że okazalo się, ze być może w tym samym terminie będę robiła klasową imprezę pod Wieliczką (jak ktoś zamiast na Lenny'ego woli się wybrać na świętowanie moich imienin i początku wakacji, to proszę bardzo, zapraszam serdecznie ), więc nie jestem pewna, czy będę mogła do Was dołączyć. Dużo zależy od pogody, bo jeżeli będzie brzydko, to będę zmuszona odwołac impreze i wtedy na pewno będę dyzpozycyjna ;D ale w tej chwili nie mogę ze stuprocentową pewnościa powiedzieć, że przyjdę lub nie przyjdę. Tak czy siak, mam nadzieję, że w razie czego wybaczycie mi, że przedkaldam moją klasę nad Was
Ja w wakacje szukam pracy w Trójmieście, więc naprawdę nic nie mogę planować. :)
A z tymi dwoma kierunkami, to bez przesady. :D
Gdzie studiujesz Hole ? także poszukuje pracy w tym kompleksie miejskim ;)
Kto jeszcze z gdańska ? Albo kto wybiera się na Openera bądź Gdańsk dźwiga muzę albo cokolwiek innego z Trójmiasta he ? Może jakiś zlocik nad morzem..
_________________ The voices are telling me to kill YOU
Do 20-któregoś czerwca ja jestem z Gdańska ;). Jednak kiedy skończy mi się sesja, odpocznę kilka dni w trójmiejskich klimatach i zawijam na swoją Warmię i Mazury ;).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum