no widzę że forumowicze upodobali sobie bardzo tamte rejony na spotkania, ale od dzieciństwa twierdzę że ciało mam na kresach wschodnich, ale pół duszy i serca w Poznaniu... a byłem tam zaledwie raz w życiu, kto wie, może zawitam tam na Bułgarskiej i spotkam się też z wami? (o ile wypadnie na ten drugi termin), bo i tak będę mam nadzieję w końcowym etapie rehabilitacji i nie będę miał co robić...
mi wystarczy kawałek podłogi, ze mną nie będzie problemu :P lepiej żeby Jordi nie wpadał, bo wiesz...:))) Candy, wątpię żeby ktoś zniósł moje paplanie przez sen :P
_________________ żyjemy w bananowej republice a wszyscy są łajzami! ^.^
ja myślę, ze termin jest obojętny, ważne żeby to spotkanie doszło do skutku i najlepiej we wrzesniu, na jordiego poczekajmy niech sie ze spokojem wykuruje a potem można będzie chlać
ja jestem zwolenniczką piwa ale wódeczkę też wypiję, zwłaszcza rosyjskiego Smirnoffa , z przyjemnością
uwielbiam też winko...
coś sie wymyśli
wodeczka bardziej integruje, ale przy innych alkoholach typu piwo/wino impreza pewnie potrwa dluzej :P. Ja mam tendencje do szybkiego zasypiania po wodce, wiec wolalbym co innego, no ale oczywiscie jeden kieliszek trzeba sie napic :
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum