Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Spotkanie forumowe
Autor Wiadomość
Candy 

Wysłany: 2010-08-21, 17:01   

yyy a Ty nie dojdziesz? :shock:

bananowa łajza 
Bananowa Łajza

Wysłany: 2010-08-21, 17:03   

pustak napisał/a:
no. drogie dzieci, jeżeli już dojdziecie? do spotkania, to proszę nie zapomnieć o najważniejszym prezerwatywy
miłej zabawy życzy zarząd g-f ;)
no wiesz Ty cooo?! najlepiej zabierzmy cały asortyment, oj! muszę sprawdzić swój kalendarzyk! lol! :D a co na to Kościół katolicki?: "To jest tragedia, której nie można przezwyciężyć tylko pieniędzmi, nie można pokonać dystrybucją prezerwatyw, które wręcz zwiększają problemy." Benedykt XVI ...no coż...:P

pustak 
sztuka to suka

Wysłany: 2010-08-21, 17:13   

Candy napisał/a:
yyy a Ty nie dojdziesz? :shock:

... ja zawsze dochodzę 8-)

wracając do tematu to:

bananowa łajza napisał/a:
najlepiej zabierzmy cały asortyment, oj!

osobiście polecam "durex" Comfort XL
"Należy do kategorii "easy-on". Długość i łatwość = przyjemność!" 8-) :111: ;)

a co na to Kościół katolicki?

tym razem, przymrużymy na to oko i będziemy udawać, że nic się nie stało ;) :mrgreen:

bananowa łajza 
Bananowa Łajza

Wysłany: 2010-08-21, 18:08   

Norbert napisał/a:
Ja mam tendencje do szybkiego zasypiania po wodce, wiec wolalbym co innego, no ale oczywiscie jeden kieliszek trzeba sie napic : :13:

wypadałoby kolego! będę miała Ciebie na oku, jakbyś zaczął zasypiać w Naszym towarzystwie to na ocudzenie dostaniesz kubeł zimnej wody :13: :roll:

jordi

Wysłany: 2010-08-21, 19:37   

ja nie wiem, będę wiedział na początku września jeżeli chodzić będzie o pierwszy termin, i przed połową września gdyby chodziło o spotkanie w kolejny weekend. Nic nie układać pode mnie, tylko jak pasuje wi ększości, bo nie deklaruję się na sto procent, a co do picia to będzie to już miesiąc po sprawie, symbolicznie, albo wcale.
Szkoda że do organizowanego spotkania przez młodych, nikt ze starszych nie podeprze co by nie zebrać większej ekipy.

Norbert 

Wysłany: 2010-08-21, 20:06   

jordi napisał/a:
Szkoda że do organizowanego spotkania przez młodych, nikt ze starszych nie podeprze co by nie zebrać większej ekipy.

No jak to nie, przeciez Ty jordi nas wspierasz :P

wypadałoby kolego! będę miała Ciebie na oku, jakbyś zaczął zasypiać w Naszym towarzystwie to na ocudzenie dostaniesz kubeł zimnej wody :13: :roll:

no to bede sie pilnowal w takim razie, ale na wytlumaczenie powiem ze to mam genetycznie, na wiekszasci zdjec ze studenckich imprez rodziców, mój ojciec śpi :P

jordi

Wysłany: 2010-08-21, 20:16   

Cytat:

dzięki, poczułem się jak emeryt :D ale co do mnie to przecież nic pewnego.. chociaż podobno jesień to pora emerytów, młodzież ma lato, dzieci też zimę, kochankowie wiosnę a staruchy wrzesień, październik i listopad - a to zbieranie grzybow, a to spacerki w lesie...
Dzisiaj się tak czułem chociaż jeszcze sierpień i 29 stopni było :P

bananowa łajza 
Bananowa Łajza

Wysłany: 2010-08-21, 20:43   

[quote="jordi"]
Cytat:
a staruchy wrzesień, październik i listopad - a to zbieranie grzybow, a to spacerki w lesie...

Ja właśnie w taki sposób teraz spędzam wolny czas. Mieszkam w małej miejscowości otoczonej zewsząd lasami i jeziorami...w końcu to Mazury, uwielbiam spędzać czas na świeżym powietrzu,obcować z naturą i podziwiać jej uroki (to chyba lepsze od dlubania w nosie czy bezczynnego siedzenia przed telewizorem:P), tutaj można oderwać się od codzienności...to taki mój mały raj :roll:

hook 

Wysłany: 2010-08-21, 21:48   

jordi napisał/a:

Norbert napisał/a:

Norbert - ;-)

Najpierw ustalcie termin wśród chętnych, a może ktoś się jeszcze dołączy, jeśli mowa o starych :shock: to rozważę dojazd. Ale czy wam młodzi towarzystwo wujka nie będzie przeszkadzać :mrgreen:

JAMik 
Poligon nr. 4

Wysłany: 2010-08-22, 00:17   

To jest jedna z ciekawostek.Forum się 3ma 4 lata już a zjazdu po byku nie było nigdy,nawet na PJ wiele osób się wyminęło,ale może dzięki temu,że takowych zjazdów nie ma to uniknęliśmy towarzystwa wzajemnej adoracji,czyli bawienia się w kto kogo bardziej na forum lubi i takie tam bzdety.

Są plusy i minusy jak zawsze.Najstarsza gwardia się pewno nie spotka nigdy razem w 1 miejscu by pogadać czy coś,a "międzyludzko" oraz muzycznie było by to pewno zdarzenie nie do przecenienia ;-)
Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS: Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney

pustak 
sztuka to suka

Wysłany: 2010-08-22, 23:11   

hook napisał/a:
Ale czy wam młodzi towarzystwo wujka nie będzie przeszkadzać :mrgreen:

Adaś, nie strasz żółtodzióbów :mrgreen: ;)

JAMik napisał/a:
To jest jedna z ciekawostek.Forum się 3ma 4 lata już a zjazdu po byku nie było nigdy,nawet na PJ wiele osób się wyminęło,ale może dzięki temu,że takowych zjazdów nie ma to uniknęliśmy towarzystwa wzajemnej adoracji,czyli bawienia się w kto kogo bardziej na forum lubi i takie tam bzdety.

JAMik napisał/a:
Są plusy i minusy jak zawsze.Najstarsza gwardia się pewno nie spotka nigdy razem w 1 miejscu by pogadać czy coś,a "międzyludzko" oraz muzycznie było by to pewno zdarzenie nie do przecenienia ;-)

... zapewne już nie jeden raz widzieliśmy się ;) ( taki mały przykład Praga, itd.) co do spotkania "najstarszej gwardii" to ... " było by to pewno zdarzenie nie do przecenienia ;-) "

jordi

Wysłany: 2010-08-23, 07:52   

towarzystwo wzajemnej adoracji i tak będzie istnieć, wg daty urodzenia i daty przyłączenia na forum itp, a poza tym ileż miałem przypadków rzeczowych kłótni na forum z kimś z kim miałem jakikolwiek pozaforumowy kontakt. Także racja jest pośrodku, a spotkania forumowe zawsze wedle uznania i z rowną serdecznością dla każdego mam nadzieję ;)

Consi 

Wysłany: 2010-08-23, 09:56   

Cholera, dopiero teraz przeczytałam ten temat :P Ja mam do Poznania wiele kilometrów, więc bardzo się starając raczej nie dam rady we wrześniu, czemu nie zebraliście się w lipcu albo sierpniu, jak ciepło i dużo wolnego? :p

Norbert 

Wysłany: 2010-08-23, 17:59   

Gapy z nas i tyle po prostu :P

Norbert 

Wysłany: 2010-09-01, 20:31   

już pierwszy września, to mam pytanie, czy spotkanie nadal aktualne czy tylko tak sobie ładnie poplanowaliśmy?
a i jakby co to wolałbym 17 września :)
To jest ktoś chętny jeszcze?

Odpowiedz do tematu