no. drogie dzieci, jeżeli już dojdziecie? do spotkania, to proszę nie zapomnieć o najważniejszym prezerwatywy
miłej zabawy życzy zarząd g-f ;)
no wiesz Ty cooo?! najlepiej zabierzmy cały asortyment, oj! muszę sprawdzić swój kalendarzyk! lol! :D a co na to Kościół katolicki?: "To jest tragedia, której nie można przezwyciężyć tylko pieniędzmi, nie można pokonać dystrybucją prezerwatyw, które wręcz zwiększają problemy." Benedykt XVI ...no coż...:P
_________________ żyjemy w bananowej republice a wszyscy są łajzami! ^.^
ja nie wiem, będę wiedział na początku września jeżeli chodzić będzie o pierwszy termin, i przed połową września gdyby chodziło o spotkanie w kolejny weekend. Nic nie układać pode mnie, tylko jak pasuje wi ększości, bo nie deklaruję się na sto procent, a co do picia to będzie to już miesiąc po sprawie, symbolicznie, albo wcale.
Szkoda że do organizowanego spotkania przez młodych, nikt ze starszych nie podeprze co by nie zebrać większej ekipy.
Szkoda że do organizowanego spotkania przez młodych, nikt ze starszych nie podeprze co by nie zebrać większej ekipy.
No jak to nie, przeciez Ty jordi nas wspierasz :P
bananowa łajza napisał/a:
wypadałoby kolego! będę miała Ciebie na oku, jakbyś zaczął zasypiać w Naszym towarzystwie to na ocudzenie dostaniesz kubeł zimnej wody
no to bede sie pilnowal w takim razie, ale na wytlumaczenie powiem ze to mam genetycznie, na wiekszasci zdjec ze studenckich imprez rodziców, mój ojciec śpi :P
dzięki, poczułem się jak emeryt :D ale co do mnie to przecież nic pewnego.. chociaż podobno jesień to pora emerytów, młodzież ma lato, dzieci też zimę, kochankowie wiosnę a staruchy wrzesień, październik i listopad - a to zbieranie grzybow, a to spacerki w lesie...
Dzisiaj się tak czułem chociaż jeszcze sierpień i 29 stopni było :P
a staruchy wrzesień, październik i listopad - a to zbieranie grzybow, a to spacerki w lesie...
Ja właśnie w taki sposób teraz spędzam wolny czas. Mieszkam w małej miejscowości otoczonej zewsząd lasami i jeziorami...w końcu to Mazury, uwielbiam spędzać czas na świeżym powietrzu,obcować z naturą i podziwiać jej uroki (to chyba lepsze od dlubania w nosie czy bezczynnego siedzenia przed telewizorem:P), tutaj można oderwać się od codzienności...to taki mój mały raj
_________________ żyjemy w bananowej republice a wszyscy są łajzami! ^.^
Norbert napisał/a:
No jak to nie, przeciez Ty jordi nas wspierasz :P
Norbert -
Najpierw ustalcie termin wśród chętnych, a może ktoś się jeszcze dołączy, jeśli mowa o starych to rozważę dojazd. Ale czy wam młodzi towarzystwo wujka nie będzie przeszkadzać
_________________ Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
To jest jedna z ciekawostek.Forum się 3ma 4 lata już a zjazdu po byku nie było nigdy,nawet na PJ wiele osób się wyminęło,ale może dzięki temu,że takowych zjazdów nie ma to uniknęliśmy towarzystwa wzajemnej adoracji,czyli bawienia się w kto kogo bardziej na forum lubi i takie tam bzdety.
Są plusy i minusy jak zawsze.Najstarsza gwardia się pewno nie spotka nigdy razem w 1 miejscu by pogadać czy coś,a "międzyludzko" oraz muzycznie było by to pewno zdarzenie nie do przecenienia
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Ale czy wam młodzi towarzystwo wujka nie będzie przeszkadzać
Adaś, nie strasz żółtodzióbów ;)
JAMik napisał/a:
To jest jedna z ciekawostek.Forum się 3ma 4 lata już a zjazdu po byku nie było nigdy,nawet na PJ wiele osób się wyminęło,ale może dzięki temu,że takowych zjazdów nie ma to uniknęliśmy towarzystwa wzajemnej adoracji,czyli bawienia się w kto kogo bardziej na forum lubi i takie tam bzdety.
JAMik napisał/a:
Są plusy i minusy jak zawsze.Najstarsza gwardia się pewno nie spotka nigdy razem w 1 miejscu by pogadać czy coś,a "międzyludzko" oraz muzycznie było by to pewno zdarzenie nie do przecenienia
... zapewne już nie jeden raz widzieliśmy się ;) ( taki mały przykład Praga, itd.) co do spotkania "najstarszej gwardii" to ... " było by to pewno zdarzenie nie do przecenienia "
towarzystwo wzajemnej adoracji i tak będzie istnieć, wg daty urodzenia i daty przyłączenia na forum itp, a poza tym ileż miałem przypadków rzeczowych kłótni na forum z kimś z kim miałem jakikolwiek pozaforumowy kontakt. Także racja jest pośrodku, a spotkania forumowe zawsze wedle uznania i z rowną serdecznością dla każdego mam nadzieję ;)
Cholera, dopiero teraz przeczytałam ten temat :P Ja mam do Poznania wiele kilometrów, więc bardzo się starając raczej nie dam rady we wrześniu, czemu nie zebraliście się w lipcu albo sierpniu, jak ciepło i dużo wolnego? :p
już pierwszy września, to mam pytanie, czy spotkanie nadal aktualne czy tylko tak sobie ładnie poplanowaliśmy?
a i jakby co to wolałbym 17 września :)
To jest ktoś chętny jeszcze?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum