Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Spotkanie forumowe
Autor Wiadomość
Meredith 
Narcoleptic

Wysłany: 2008-08-13, 14:13   Spotkanie forumowe

Nie ma sensu rozmawiać o tym w Shout Box'ie, bo w ten sposób nic konkretnego nie ustalimy.

Więc... kto byłby chętny? Kto chciałby się spotkać? ;-)

W postach, oprócz zapewnień o dobrych chęciach ( 8-) ), proszę napisać dwie rzeczy:
1) miejsce - jakie by Wam odpowiadało, mniej więcej jaka lokalizacja w Polsce oraz do jakich propozycji moglibyście się przychylić
2) czas - czy wszyscy są "wolni" do końca wakacji? Kto chce się spotkać jeszcze w sierpniu, a kto może dopiero we wrześniu?

Zobaczymy, co z tego wyjdzie. :115:

A. Sapkowski "Mniejsze zło"

hiroszima 
Kuka!

Wysłany: 2008-08-13, 15:52   

Meredith, okej. W kilku słowach. Lokalizacja najlepiej północno-zachodnia. Termin późnosierpniowy lub wrześniowy ;-)

swapper 

Wysłany: 2008-08-13, 16:17   

Meredith napisał/a:
Zobaczymy, co z tego wyjdzie

takich tematów były już setki i nie trudno się domysleć co z nich wynikało.

Meredith napisał/a:
1) miejsce - jakie by Wam odpowiadało

wiadomo: jak najbliżej domu, czyli wszystkim nie dogodzisz.

Jak już chcecie coś organizować, to niestety ale sami musicie się troche wychylić, pozałatwiać wszystko i np ustalić że "organizuje zjazd dnia XX-XX-XXXX(termin z miesięcznym wyprzedzeniem) który odbędzie się w XXXXX.... (miasto) - na pewno kilka (kilkanaście) osób się zgłosi wtedy i przyjedzie.

JAMik 
Poligon nr. 4

Wysłany: 2008-08-13, 18:08   

Własnie.Pomysł powstał z 3 tygodnie temu gdy uprawialem tzw. "talk" ze Swapem na gg.

Dobrze to streścił,że tak naprawdę to wszystkie inicjatywy tutaj padają.

Trza by zobaczyć skąd są osoby gotowe się stawić na takowy zjad i na podstawie takowej wybrac miejsce najbardziej pośrodku dla nich.Potem zostaje kwestuia noclegu i planu takowego zlotu.Powodzenia Mer ;-)
Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS: Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney

bdz 

Wysłany: 2008-08-13, 18:20   

A co z "pomysłem wakacyjnym" YodaMa? -> http://www.grunge-forum.c...droz-vt1735.htm Została ustalona trasa (wstępnie przynajmniej), chętni też się zgłosili, są wakacje.. więc na co czekać?

hook 

Wysłany: 2008-08-13, 18:22   

Tak jak Swapp to streścił, niech ktoś zdecyduje, że chce gościć u siebie (w swoim mieście, działce, polu) grupę forumowiczów, ustali termin. I tyle. Ci co zechcą to przyjadą, pytać wszystkich nie ma sensu, bo i tak wszystkim nie dopasujesz. Organizator musi mieć jaja i wykazać się odpowiedzialnością za grupę. Ja osobiście dojadę w okolice dolnego i górnego śląska.. dalej mi się jechać nie będzie chciało.. i tylko w okolicach weekendu, czyli pt-nd.

hiroszima 
Kuka!

Wysłany: 2008-08-13, 22:02   

Generalnie naszego PKP się nie obawiam i lubię się powłóczyć, ale dalsze jakieś wyjazdy wymagają w moim przypadku odpowiedniego wyprzedzenia, więc nie ukrywam, że przychylniej patrzę na Wielkopolskę i okolice.
Plan z góry spisany na średnie powodzenie (żeby słowa niepowodzenie nie użyć..), ale a nóż widelec ktoś ( ;-) ) jakiś masterplan stworzy bajerancki..

YodaM 
Grafik
Poligon nr.4

Wysłany: 2008-08-13, 22:31   

Kk jak ktos chce to moge udostepnic ogromny kawał placu na rozstawienie namiotów, blisko do lasu, 300metrow do plaży umiejscowionej w lesie, jakis sklep sie tez znajdzie, miejsce na ognisko, żarcie w sumie to moge zapewnic no ale to 1-2 osobom, jakby co to do centrum wawy jest godzina drogi busem (doliczyc trzeba jecze czekanie na tego busa). Termin ? W sumie to od, powiedzmy, srody nastepnej.

Fly People Fly - szukajcie mnie pod chmurami!

---

T.Nalepa - Zawsze wierny mi...

---

„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”

Scarlett O'Hara 
Crazy diamond

Wysłany: 2008-08-14, 10:06   

A może my z Wolfy i z MaaDem zaproponujemy spotkanie w Krakowie? (tak burżujsko i snobistycznie, a przy tym jak wygodnie dla co poniektórych :-P )
(i sorry Wolfy i MaaDzie, że Was tak podpuszczam ;-) )
i jeszcze: tylko wrzesień, tylko wrzesień, tylko wrzesień! na razie mnie nie ma.

stipe 
kaleka

Wysłany: 2008-08-14, 11:15   

YodaM napisał/a:
Kk jak ktos chce to moge udostepnic ogromny kawał placu na rozstawienie namiotów, blisko do lasu, 300metrow do plaży umiejscowionej w lesie, jakis sklep sie tez znajdzie, miejsce na ognisko, żarcie w sumie to moge zapewnic no ale to 1-2 osobom, jakby co to do centrum wawy jest godzina drogi busem (doliczyc trzeba jecze czekanie na tego busa). Termin ? W sumie to od, powiedzmy, srody nastepnej.

Jasne :D Ja będę na pewno :P
Ew, forumowicze z Wawy und tereny przyległe mogą w niedzielę do nas wbić ;) Topolina welcome tooooooooooooooooooooooo :D

Bo szczerze, mi się dupy nie chce ruszać do Kraka, Poznania czy innej Łodzi ;-)

mrowka_eliza 

Wysłany: 2008-08-14, 11:43   

Scarlett O'Hara, dobrze myślisz! też jestem za tym, że wrzesień!
Kraków!

:121:

Hole 
girl

Wysłany: 2008-08-14, 14:02   

Ja byłabym za jakimś centralnym punktem na mapie - Poznań, Wawa... Ale jak widzę podejście niektórych, to też mi się odechciewa.

hook 

Wysłany: 2008-08-14, 16:01   

Poznań, Wa-Wa, Kraków, co za różnica, ważne są konkrety!, jak dotąd tylko Yoda wysunął takowy
YodaM napisał/a:
kawał placu na rozstawienie namiotów, blisko do lasu, 300metrow do plaży umiejscowionej w lesie, jakis sklep sie tez znajdzie, miejsce na ognisko

Proponuje darować sobie "rzucaniem w próżnie propozycji" tylko napisać konkrety. Jeśli ktoś ma pomysł to słuchamy, jeśli nie ma pomysłu, niech nam topiku nie zaśmieca.

Meredith 
Narcoleptic

Wysłany: 2008-08-14, 18:41   

Ekhm, jakby to powiedzieć...
To, że co niektórzy mają podejście pt. "jak wszyscy przyjadą w moją stronę, to jestem chętny żeby się spotkać, ale sam dupy nigdzie nie ruszę", to wcale nie znaczy, że każdy tak ma. :-?

Moje opcje (w tej kolejności):

1) Hole wspomniała w shoutbox'ie o wypadzie na jeziora. I choć mam daleko, to mogłabym się skusić bo:
- jeszcze w tej części Polski nigdy nie byłam
- będzie bardzo fajny, wakacyjny wypoczynek
- w jakichś domkach na pewno będzie lepiej się zintegrować niż w knajpie w stolicy

2) Okolice Poznania. Mam cholernie daleko, ale przy okazji odwiedziłabym Hiroszimę, bo jej to obiecuje już od zimy. Minus jest tylko taki, że trochę lipa jechać "z miasta do miasta", ale ostatecznie to ma być spotkanie forumowe, a nie wakacyjny wyjazd, więc Poznań może być.

3) Warszawa. Choć mam do niej najbliżej, to jednak uważam ją za najmniej atrakcyjną opcję. Wielkie miasto, mało klimatycznie i do tego jakaś pizzeria czy salad store... Ale w ostateczności może być.

A. Sapkowski "Mniejsze zło"

YodaM 
Grafik
Poligon nr.4

Wysłany: 2008-08-14, 20:06   

Meredith, ale okolice wawy wygladaja całkiem inaczej :] zaraz wam moze nawet wygrzebie jakies zdjecie mojego placyku, a co do widokow to zapraszama na mojego devianta [ http://yodam.deviantart.com/ ] tam jest kilka takich fotek z tych miejsc. Ogolnie to jest tez jezioro, jak komus nie pasuje namiot to mozna domek wynajac (nie wiem jakie ceny dokladnie ale jakies grosze chyba), motelik (80zl), lub hotel (cena pewnie kosmiczna).

Fly People Fly - szukajcie mnie pod chmurami!

---

T.Nalepa - Zawsze wierny mi...

---

„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”

Odpowiedz do tematu