A jak będziemy mieć już fajowy serwer to znowu będzie więcej ikonek? I wrócą "Statystyki"?
_________________ - ...stwierdzono u niej wręcz niepoczytalną skłonność do okrucieństwa,
agresji, gwałtownych wybuchów gniewu a także wybujały temperament.
- u każdej baby można stwierdzić coś takiego.
hmm, w dziale teledyski prawie nic nie działa dzięki kochanemu youtubeowi, mówię tu o teledyskach poszczególnych zespołów... nie wiem, czy nie warto by było zrobić z tym jakiegoś porządku
Nie może być, emotki wróciły!! Dzięki!
Wreszcie na nowo będzie można ukazywać swe skrajne emocje bez pisania zbędnych słów...
_________________ - ...stwierdzono u niej wręcz niepoczytalną skłonność do okrucieństwa,
agresji, gwałtownych wybuchów gniewu a także wybujały temperament.
- u każdej baby można stwierdzić coś takiego.
wiecie co, chyba konczy wam sie miejsce na dysku.
chcialam wgrac avatar i pokazal sie jakis wredny komunikat php'owy ze miejsce sie na dysku skonczylo i obrazka nie mozna wgrac. (swoja droga zrobcie zeby takie komunikaty czysto z php sie nie pokazywaly :P)
Może ktoś zrobi upgrade obecnego logo na christmas version? Ja niestety nie zrobię w tym roku, nie posiadam już photoshopa, i raczej nie myślę o zakupie licencji w najbliższym czasie.
_________________ Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum