Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Otwarty przez: hook
2008-01-13, 21:32
Wasze sugestie - czyli co Was boli i jak to zmienić
Autor Wiadomość
Moth 
Fra Diavolo

Wysłany: 2007-09-09, 12:54   Wasze sugestie - czyli co Was boli i jak to zmienić

Temat 'Cóż Wam się nie podoba' został nieodwołalnie zamknięty z powodu wielkiego bałaganu.

Od tej pory w temacie "Wasze sugestie - czyli co Was boli i jak to zmienić" wypowiadamy się TYLKO I WYŁĄCZNIE:

1. na temat sposobów polepszenia warunków panujących na forum
2. kulturalnie i jasno tłumaczymy co nas razi, dając przy tym jakiś pomysł na naprawę problemu
3. składamy skargi na awarie zaistniałe na forum
4. wrzucamy konkretne propozycje dotyczące różnorakich zmian
5. mile widziana jest kulturalna i rzeczowa krytyka

*Niestosowanie się do powyższych pktów = ostrzeżeniem o wartości 2, bez uprzedniego ostrzeżenia na PW.

** Zarząd G-F skrupulatnie zapoznaje się z Waszymi propozycjami, bierze je pod uwagę za każdym razem, nie jest natomiast w żadnym razie zobowiązany do odpowiadania na wszystkie posty w temacie z osobna. Admin/mod to też człowiek i potrzebuje czasem wyjść na spacer.

***powyższy regulamin może ulec zmianom po decyzji zarządu.

Your god is dead and no one cares . If there is a hell I'll see you there.

Moth 
Fra Diavolo

Wysłany: 2007-10-28, 22:03   

W dziale n/t gitary tabulatury proponuję wrzucać jakimś systemem, np. alfabetycznie. Później, jak się ich już troszkę nazbiera, będzie syf, bałagan i trudności z dotarciem do celu poszukiwań. W ogóle mała wyszukiwarka dla tego działu by się przydała.

Your god is dead and no one cares . If there is a hell I'll see you there.

QbaM 
mehene?

Wysłany: 2007-10-31, 17:02   

ja również myślałem o dodawaniu tabulatur alfabetycznie.... wyszukiwarka też była by przydatna...

SPRZEDAM FENDER FRONTMAN 212R za 880PLN do negocjacji!

swapper 

Wysłany: 2007-10-31, 18:20   

a ja mam na razie inny zamysł co do tego, ciezko go na razie opisać. Można też spróbować i Wasz pomysł zrealizować. Przede wszystkim trzeba wszystkie taby umiescic na forumowym albo moim serwerze by nie trzeba bylo za dlugo czekać.
Wszystko to tylko, jak sie baza powiększy trochę

szary 

Wysłany: 2007-12-26, 14:45   

a może by tak pomyśleć nad nowym wyglądem forum?

swapper 

Wysłany: 2007-12-26, 15:07   

Pewnie, zrób coś a jak się spodoba innym to zmienimy.

lzp 
lzp

Wysłany: 2007-12-26, 17:23   

A ja uważam, że długo szukać w necie forum o takim zaj..... wyglądzie.

Wpis moderatora: Wątek dotyczący usuwania postów przez użytkowników wydzielony tutaj: http://www.grunge-forum.c...stow-vt1659.htm
Do mnożenia trzeba dwojga, znaczy się samca i samicy. Cóż to, czy te zeugle lęgną się niczym pchły albo myszy, ze słomy zgniłej w sienniku? Każdy głupek to przecież wie, że nie ma myszów i myszowych, że wszystkie one jednakie i lęgną się same z siebie i ze słomy zgniłej.

JAMik 
Poligon nr. 4

Wysłany: 2008-01-08, 21:29   

yyy

Cytat:
Informacja

Nie możesz juz zmienić swojego postu. Post można zmieniać przez 30 minut, Od momentu jego wysłania

Kliknij Tutaj aby zobaczyć swoją wiadomość

Kliknij Tutaj aby powrócić na forum

WTF?

Wpis moderatora: Tutaj wyjaśnienie: http://www.grunge-forum.c...2008-vt1665.htm
Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS: Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney

MaaD 

Wysłany: 2008-07-02, 20:08   

Taka mala sugestia:
Pamietam ze jest jakis limit nieprzeczytanych postow. Duzo osob wyjezdza na czas wakacji, wiec mozna by to ograniczenie przynajmniej do pazdziernika zwielokrotnic ;)
I uprawiać fantastyczny sport."

swapper 

Wysłany: 2008-07-02, 20:23   

no można by, z tym że jeśli ustawię za dużą wartość istnieje duże prawdopodobieństwo posypanie się bazy danych, a wtedy będzie problem. Zmieniłem póki co wartość na 1500, ale muszę to jeszcze obgadać

MaaD 

Wysłany: 2008-07-02, 20:37   

Szkoda, 1500 to wciaz jakis jeden miesiac postow. No ale lepsze to niz 1000.
I uprawiać fantastyczny sport."

trevor 
in your mind

Wysłany: 2008-07-06, 22:15   

co to .. za przeproszeniem CENZURA... usuwanie tematów w stylu "Fenomen Kurta C," z dopowiedzią że on nie był bogiem a wy chyba nie macie co robić ?

no cóż... nadchodzi taka cenzura moda

pozdrawiam

kto usunął ten usuną, widocznie miał powód żeby usunąć, a to co ciebie boli nie musisz przelewac frustracją z epitetami, chyba prosisz sie o dyskwalifikację z wykrzyknikiem, ja już wiem co cię boli i jak to zmienić, dziękuję za uwagę, dobrej nocy życzy jordi
----------------------

wasallo 

Wysłany: 2008-07-06, 22:45   

MaaD napisał/a:
Pamietam ze jest jakis limit nieprzeczytanych postow. Duzo osob wyjezdza na czas wakacji, wiec mozna by to ograniczenie przynajmniej do pazdziernika zwielokrotnic ;)

Im więcej ludzi wyjedzie, tym mniej ludzi będzie pisać - tzn będzie mniej nieprzeczytanych postów :D Logika ;)

BlueGold 
xD

Wysłany: 2008-08-01, 18:57   

Zastanawiam się z jakiego powodu użytkownik dennis otrzymał zakaz pisania na forum ... W uzasadnieniu przeczytałem : "Temat "Fenomen Kurta Cobaina". Trzeba ochłonąć." Z tym, że on nie napisał tam niczego za co, moim zdaniem powinien dostać ostrzeżenie, a tym bardziej o wartości 3 ....... Wydaję mi się to straszną niesprawiedliwością :P

Sorry, ale to chyba nie pasuje do żadnego innego tematu

Edit: Użytkownik dennis wykazał się w tym temacie nieznajomością regulaminu. Jego posty zostały usunięte lub zedytowane.
Hole

marlo 

Wysłany: 2008-12-31, 18:17   

Dziwi mnie liczba ostrzeżeń do pisania postów i wejścia na forum. Z jakiego powodu ktoś, kto dostał bana na pisanie postów, może dostać kolejne ostrzeżenie? I jeszcze aż 3? W przypadku, gdy ostrzeżenia są czasowe, ma to sens, natomiast w obecnej sytuacji jest to lekko niezrozumiałe.

Odpowiedz do tematu