Wysłany: 2007-09-09, 12:54 Wasze sugestie - czyli co Was boli i jak to zmienić
Temat 'Cóż Wam się nie podoba' został nieodwołalnie zamknięty z powodu wielkiego bałaganu.
Od tej pory w temacie "Wasze sugestie - czyli co Was boli i jak to zmienić" wypowiadamy się TYLKO I WYŁĄCZNIE:
1. na temat sposobów polepszenia warunków panujących na forum
2. kulturalnie i jasno tłumaczymy co nas razi, dając przy tym jakiś pomysł na naprawę problemu
3. składamy skargi na awarie zaistniałe na forum
4. wrzucamy konkretne propozycje dotyczące różnorakich zmian
5. mile widziana jest kulturalna i rzeczowa krytyka
*Niestosowanie się do powyższych pktów = ostrzeżeniem o wartości 2, bez uprzedniego ostrzeżenia na PW.
** Zarząd G-F skrupulatnie zapoznaje się z Waszymi propozycjami, bierze je pod uwagę za każdym razem, nie jest natomiast w żadnym razie zobowiązany do odpowiadania na wszystkie posty w temacie z osobna. Admin/mod to też człowiek i potrzebuje czasem wyjść na spacer.
***powyższy regulamin może ulec zmianom po decyzji zarządu.
W dziale n/t gitary tabulatury proponuję wrzucać jakimś systemem, np. alfabetycznie. Później, jak się ich już troszkę nazbiera, będzie syf, bałagan i trudności z dotarciem do celu poszukiwań. W ogóle mała wyszukiwarka dla tego działu by się przydała.
a ja mam na razie inny zamysł co do tego, ciezko go na razie opisać. Można też spróbować i Wasz pomysł zrealizować. Przede wszystkim trzeba wszystkie taby umiescic na forumowym albo moim serwerze by nie trzeba bylo za dlugo czekać.
Wszystko to tylko, jak sie baza powiększy trochę
_________________ "Życie jest zbyt krótkie, by było małe."
_________________ Do mnożenia trzeba dwojga, znaczy się samca i samicy. Cóż to, czy te zeugle lęgną się niczym pchły albo myszy, ze słomy zgniłej w sienniku? Każdy głupek to przecież wie, że nie ma myszów i myszowych, że wszystkie one jednakie i lęgną się same z siebie i ze słomy zgniłej.
Taka mala sugestia:
Pamietam ze jest jakis limit nieprzeczytanych postow. Duzo osob wyjezdza na czas wakacji, wiec mozna by to ograniczenie przynajmniej do pazdziernika zwielokrotnic ;)
co to .. za przeproszeniem CENZURA... usuwanie tematów w stylu "Fenomen Kurta C," z dopowiedzią że on nie był bogiem a wy chyba nie macie co robić ?
no cóż... nadchodzi taka cenzura moda
pozdrawiam
kto usunął ten usuną, widocznie miał powód żeby usunąć, a to co ciebie boli nie musisz przelewac frustracją z epitetami, chyba prosisz sie o dyskwalifikację z wykrzyknikiem, ja już wiem co cię boli i jak to zmienić, dziękuję za uwagę, dobrej nocy życzy jordi
_________________ ---------------------
Kiedy ktoś napotka kogoś
kto buszuje w zbożu...
----------------------
Pamietam ze jest jakis limit nieprzeczytanych postow. Duzo osob wyjezdza na czas wakacji, wiec mozna by to ograniczenie przynajmniej do pazdziernika zwielokrotnic ;)
Im więcej ludzi wyjedzie, tym mniej ludzi będzie pisać - tzn będzie mniej nieprzeczytanych postów :D Logika ;)
Zastanawiam się z jakiego powodu użytkownik dennis otrzymał zakaz pisania na forum ... W uzasadnieniu przeczytałem : "Temat "Fenomen Kurta Cobaina". Trzeba ochłonąć." Z tym, że on nie napisał tam niczego za co, moim zdaniem powinien dostać ostrzeżenie, a tym bardziej o wartości 3 ....... Wydaję mi się to straszną niesprawiedliwością :P
Sorry, ale to chyba nie pasuje do żadnego innego tematu
Edit: Użytkownik dennis wykazał się w tym temacie nieznajomością regulaminu. Jego posty zostały usunięte lub zedytowane.
Hole
_________________ "Mówi się, że nie można żyć bez miłości. Osobiście uważam, że ważniejszy jest tlen."
Dr. Gregory House
Dziwi mnie liczba ostrzeżeń do pisania postów i wejścia na forum. Z jakiego powodu ktoś, kto dostał bana na pisanie postów, może dostać kolejne ostrzeżenie? I jeszcze aż 3? W przypadku, gdy ostrzeżenia są czasowe, ma to sens, natomiast w obecnej sytuacji jest to lekko niezrozumiałe.
_________________ Optymista wierzy, że żyjemy w najlepszym ze światów. Pesymista obawia się, że może to być prawdą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum