Melissa Auf der Maur zakończyła prace nad multimedialnym projektem zatytułowanym "Out Of Our Minds".
Dzieło, stanowiące połączenie albumu, filmu i powieści graficznej, ukaże się 13 marca. Wokalistka opublikuje wydawnictwo własnym sumptem. Na razie udostępniła tytułowe nagranie za pośrednictwem strony internetowej. W innym utworze, "Father's Grave", artystkę wspomógł Glenn Danzig. Krótkometrażowy obraz towarzyszący płycie będzie pokazywany na niektórych festiwalach.
Jedyny dotąd solowy krążek byłej basistki Hole i The Smashing Pumpkins to "Auf der Maur" z czerwca 2004 roku.
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Na początku skład grupy mnie trochę przeraził ze względu na lekki... rozstrzał, jeśli wiecie, o co mi chodzi, ale przesłuchałam i faktycznie, jedna z najlepszych jak nie najlepsza płyta 2009 roku :)
Dawno czegoś takiego w muzyce rockowej nie było. Za dużo (popularnych) kapel chce iść w elektronikę, a szkoda kurczę.
A właśnie mi jakoś nie bardzo podchodzi ten zespół, taki trochę odgrzewany kotlet, a co do tej elektroniki to fakt ze nei kazdemu to pasuje ani tez nei kazdy umie to robic, jak posluchalem albumu katatonii z 2009 to ta elektornika wszystko im popsula.
Nie wiem czy jakieś zainteresowanie ten powyższy fakt wzbudził, ale dopiszę, że Domecko znajduje się 7 km od Opola (przynajmniej tyle kilosow wynosi z Opola do miejsca docelowego w restauracji). Jak pisze - koncert w restauracji "Stary Dom". Dzwoniłem dzisiaj do tej restauracji i jakiś gość powiedział że jest możliwośc uzyskania biletów drogą wysyłkową, pisze się na maila restauracji (starydom@o2.pl), oni odsyłają wiadomośc z numerem konta bankowego wpłaca się, dostaje bilet, tylko gorzej z komunikacją, jak ktoś nie zamierza wybrać się autem to trochę problem. Trochę napaliłem się i lekko przygasam, ale może jednak się wybiorę.
Nie wiem co to za miejsce, pewnie koniec Polski i dalej już nic nie ma, bardzo niszowe przedsięwzięcie, nierozgłaśniane poza lokalną społeczność, ale chyba nie sądzą że reszta kraju się o tym fakcie nie dowie ;]
Ok, nie przejmujcie się tym, ale prędzej czy później zapytacie o drogę na podopolską wieś.. może już 13 marca? :P
Kij, pójdę pieszo Z i DO Opola przez pola i wertepy
(nie zrażajcie się 'nazwiskiem' - na swój sposób wcale jej to tak źle nie wyszło, jak się spodziewałam; chciała oddać jakiś hołd, gdyby nie on to by nigdy nie zrobiła żadnej kariery przecież)
Przed wejściem Na Grunge Forum wlaśnie to sprawdzałem
Całkiem fajnie jej to wyszło,najbardziej podobają mi sie interpetacje Obcego astronoma i Tak... Tak... To ja i tak jak pisała Consi nie zrażajcie się nazwiskiem.
Mi absolutnie nie przeszkadza.Ba,nawet podobają mi się niektóre piosenki zasłyszane w radiu,chodzi tylko o to,że to jest grandzforum i niektórzy jak zobaczą nazwisko Kowalska,to pomyślą sobie ''e,pewnie jakaś lipa,bo ona przecież robi pop, nie wchodze''
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum