Thin Lizzy - Whiskey In The Jar... nie trzeba pisac wiecej ;)
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Legendarny kawalek Pink Floydow, nawiazanie do pewnego prezentera radiowego ktory jezdzil po ich muzycznym dorobku.
---
Teledysk utrzymany w konwencji filmów Davida Lynch'a do utworu You Failed istniejącej od 1997 roku kapeli Grasssnake zrealizowany we wrocławskim klubie muzycznym Madness.
Teledysk zrealizowała nagrodzona Yachem oraz nominowana do Fryderyka kontrowersyjna Grupa Filmowa Heavy Visions (reżyseria, scenariusz, zdjęcia David Szatarski / montaż Sabin Kluszczyński)
KAMIENNE OGRODY - "In my world" TELEDYSK
Teledysk do singla promującego debiutancką płytę zespołu pod tym samym tytułem, której premiera planowana jest na 28 maja 2007 (wyd. Equilibrecords)
Zespół inspiruje się w swojej twórczości muzyką grunge/rock, tworząc własny, niepowtarzalny klimat.
Realizacja: KAMIENNE OGRODY
_________________ niezależna wytwórnia fonograficzna Equilibrecords
dajemy Wam to, co najlepsze w polskim rocku!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum