Pearl Jam - So You Want to be a Rock and Roll Star (Oct 9, 2009)
"...You Pearl Jam fans will enjoy this one! Eddie takes us back 20 years to his days of working at a gas station."
Ed to samolub i egoista!!! .... a gdzie pejoci?? :)
Pearl Jam - Save it for Later tag (Oct 9, 2009)
Pearl Jam - Last Kiss (Oct 9, 2009)
[size=9]... małe halo? jakiś czas temu bawiłem się przy tym utworze w pewnej knajpie i co??? patrzyli na mnie jak na gościa z innej planety, bo jestem! z Marsa?
... jak można się bawić przy takim utworze? widocznie można! ;) Co prawda rozlałem przy tym kilka piw, sorry Stive... plz forgive me! ;) lecz było zabawnie dowiedziałem się o tym, dopiero na 2 dzień ;) było very funny! ;)
Pearl Jam - The End (Oct 9, 2009)
... i jak PEJOCI będą się tak bawić na Openerze w Polsce to JADĘ! grungi! ... prawda jest taka, że to jest nie możliwe, by tak zapodali nam w banię! FUCK!!! ale i tak będę! ;)
.... kiedyś potrzebowali tylko 10 rąk dziś potrzebują ich tysiące! viva la pearl jam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum