Temat do wrzucania teledysków które wam się podobają, odgrywają jakąs tam rolę w świecie muzyki itd. Dzial Teledyski nie sluzy do dyskusji. Z tego powodu posty sa moderowane a ich wyswietlanie jest wstrzymane az do akceptacji.
Jak wrzucac teledyski z YouTube na forum:
1. Otworzyć znacznik [youtube]. Można wpisać go ręcznie, lub też ułatwić sobie zadanie guzikiem.
2. Podać adres (nie embed) filmu.
3. Zamknąc znacznik [/youtube]
Na początek:
The Saints Are Coming - U2 and Green Day
ja nie potrafiący jestem zrobic tak ładnie jak inni więc tylko napisze
GORILLAZ- EL MANANA
Troche spokojniejsze...ale niezły teledysk
Wogóle teledyski Gorillaz ODDAJĄ ;]
Edit by MaaD:
Cokolwiek oddaja, wklejenie video na forum to 5min roboty. Prosze bardzo:
zwróćcie uwagę na to z jakims rozmachem byly nagrywane kiedyś klipy. Do Paranoida i Iron Man`a muzycy nawet się nie przebierali, "wystrój" praktycznie ten sam, były one nagrywane jeden po drugim.
_________________ "Życie jest zbyt krótkie, by było małe."
The Lynyrd Skynyrd band people! Freebird, jeden z utworow ktory przywraca mi dobry humor nawet jak wkurwiaja mnie wszyscy dookola. Kolejny utwor z katalogu greatest guitar solos. Nastepne w swoim czasie.
Doczekajcie chociaz do polowy zeby uslyszec ten gitarowy Jam.
A dobra, i tak to olejecie. ;)
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum