standardowo raczej - Lombardo (Slayer), oraz Jordison (Slipknot), Vinnie Paul (Pantera) - najlepsi, choć z tych trzech zespołów pożądam jedynie dwa, cóż więc za mój obiektywizm hahaha :P
Oczywiście Dave Lombardo z Slayera. Czytałem, że gość nie ogranicza się do thrashowego nakurwiania, bardzo lubi też blues czy jazz. Ponadto w młodości był nawet Dj'em :D
Ograniczasz się koleś. Wszyscy rozumiemy, że Slayer to Twoje życie. Lecz jest wielu ambitniejszych i lepszych muzyków od składu, który wymieniłes w poszczególnych tematach..niczego nie ujmując powyższym.
Teraz w ciemno mogę pierdolnąć jaka jest Twoja ulubiona piosenka, jaka jest Twoja ulubiona okładka płyty, czy nawet kolenda wigilijna
Teraz w ciemno mogę pierdolnąć jaka jest Twoja ulubiona piosenka, jaka jest Twoja ulubiona okładka płyty, czy nawet kolenda wigilijna
Hahahah, strzelaj :D
W każdym razie Slayera słucham chyba najdłużej ze wszystkich zespołów i nie miałem jeszcze takiego uczucia, aby mi się znudził. Jeżeli ktokolwiek pyta mnie o bębniarza, to od razu na myśl nasuwa mi się Lombardo. Ludzie, koleś takie rzeczy odpierdala z perką, że głowa mała. Oczywiście, że i znajdą się lepsi perkusiści, ale co ja poradzę, że mnie pewien sentyment do niego trzyma :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum