http://w959.wrzuta.pl/aud...armonijny_chaos
wrzucam swoj kawalek oczywiscie wiadomo ze strasznie niedopracowany i w slabej jakosci ale wierze ze bede mogl go nagrac w lepszej wersi w niedalekiej przyszlosci
Mi się bardzo podoba. W sumie to ktoś niewtajemniczony może pomyśleć, że Layne znał polski i napisał kilka piosenek w tym języku :]
a jak wydzierasz ryja jak np. próbujesz śpiewać Love, Hate, Love to czy też masz podobny głos?
O no to fajnie ze sie podoba. A porównanie mnie do Layna to prawdziwy zaszczyt :) Mysle ze poprostu dwa nałozone wokale daja taki efekt ze glos moze wydawac sie podobny do Laynowego. A jak sie wydzieram love hate love to nie wiem, malo kto slyszal jak spiewam i raczej nie znali oni glosu Layna. Moze niedlugo jescze cos wrzuce to ocenicie
Słuchając Twojego wykonania "Check My Brain" miałam wrażenie, jakby Layne ożył i zaśpiewał to zamiast Williama i Jerry'ego. Genialne! :D
_________________ – (...) Miłość jest jak morderca. Wcale nie jest ślepa. To kanibal o wyjątkowo ostrym wzroku. Przypomina wiecznie głodnego owada.
– A co jada? (...)
– Przyjaźń.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum