Dokładnie tutaj: http://www.lastfm.pl/musi...lone+%282011%29 Mają Państwo 11 kowerów,które zrobiłem z towarzyszeniem tylko szumu i gitary akustycznej.Można słuchać lub olać i nie słuchać...można też przesłuchać kawałek i olać po tym resztę.Jak kto lubi.Utwory są do pobrania jakby ktoś wykazywał masochizm w stopniu znacznym no a poza tym to trzeba każdy kliknać pojedyńczo by odtwarzał cały a nie tylko z głównego 30 sekund. NIE PYTAJCIE CZEMU TAK JEST
1. River of deceit (Mad season)
2. Nutshell (Alice in chains)
3. Footsteps (Pearl Jam)
4. Ja Sowa (Hey)
5. Man of golden words (Mother love bone)
6. Until the oceans (Malfunkshun)
7. Zazdrość (Hey)
8. The man who sold the world (David Bowie)
9. You've Got to Hide Your Love (The Beatles)
10. Black gives way to blue (Alice in chains)
11. Black (Pearl Jam)
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Ostatnio zmieniony przez JAMik 2011-08-13, 10:53, w całości zmieniany 2 razy
Ja wiem, ja wiem, ja wiem!!! ;) No i to mi się podoba. Gość który wie czego chce :)
Black słyszałem już wcześniej ;) nawet skusiłem się o mały remastering tego coveru ( w Twoim wydaniu), brzmi całkiem, całkiem ;p ;)
Resztę "home demo" zostawię sobie na jutro, dzisiaj jestem busy i jest mi przykro, że nie dam Ci tej satysfakcji byś cieszył miskę, że ktoś w ogóle tego słucha ;)
A ... i mam nadzieję, iż wyłącznie na coverach się nie zakończy Twoja solowa działalność ;)
Zdjęcie wymiata ;) powodzenia :)
Ja już większość Twoich wykonań z "Home Demo" słyszałam jeszcze w okresie, gdy je nagrywałeś i swoją opinię na ich temat wyraziłam. "Black" jak dla mnie miażdży. :D
_________________ – (...) Miłość jest jak morderca. Wcale nie jest ślepa. To kanibal o wyjątkowo ostrym wzroku. Przypomina wiecznie głodnego owada.
– A co jada? (...)
– Przyjaźń.
człowieku (czy czym tam nie jesteś), poczuwam uwielbienie dla twojego głosu.
_________________ take it easy baby,
take it as it comes..
so I've decided what I'm gonna do now, so I'm packing my bags for the misty mountains, where the spirits go now, over the hills where the spirits fly, ooh. i really don't know.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum