Kompletnie się nie znam, ale patrząc na prace Łajzy poczułem charakterystyczny ucisk w brzuchu, tak zwane "motylki" Patrząc na rysunki, czy obrazy, nigdy jeszcze tego nie poczułem. Gratuluję.
i tak, twoje prace są kiczowate, ( odnośnik do tego co widziałem) dużo w nich haotycznej, przypadkowej kreski. są nie dokończone, lecz tu akurat jest plus ... a dlaczego?
bo tak czasami trzeba ... niektóre prace potrzebują czasu na wykończenie, by dojrzały, nabrały smaku, mięcha i mowy.
te prace nazywa się w przyszłości "dziełami sztuki"
mają z tobą, z nami rozmawiać i musimy je pokochać, kochać musisz je ty również. bo inaczej jak w tym przypadku będzie klapa.
mało giętki nadgarstek, zbyt sztywna postawa przy kresce i by cię jeszcze dobić, długa przed tobą droga, do doskonałości.
oczywiście cieszę się, że coś robisz ... rysujesz, a to dobra droga, ku doskonałości i wyżej wspomnianych "dzieł sztuki" ;) oi
zapomniałem dodać, że:
popełniaj jak najwięcej błędów, lecz pod warunkiem takim, że ty sama musisz o tym wiedzieć gdzie je zrobiłaś, by w przyszłości więcej ich nie powielać.
to chyba zrozumiałe, całkiem jak w życiu ... prawda? inaczej to będą również i nasze prace, a nie wyłącznie twoje. tego chcesz? chcesz by ktoś sterował twoim życiem?
chyba nie.
psyt. pamiętaj, że to tylko moje słowa ... wybór należy do ciebie samej ;p
Raczej nikt nie chciałby, by ktoś kierował jego życiem. Ja jestem sternikiem na własnym okręcie i to ja nadaję jemu kurs. A co do moich prac to zgadzam się z Tobą nadal pracuję nad "kreską", jest mało elastyczna, precyzyjna. Mój styl rysowania jest niedbały, większość prac wychodzi w praniu, początkowa koncepcja jest wielokrotnie przeze mnie zmieniana. Postaram się popracować nad kształtem, fakturą i proporcjami. Dzięki pustaku za rzeczową, konstruktywną krytykę.
_________________ żyjemy w bananowej republice a wszyscy są łajzami! ^.^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum