Bananowa zapomniałem dodać, że chodzi wydanie małego tomiku pod koniec roku, lub w przyszłym? To się okaże.
Do tego projektu potrzebuję właśnie jakiś grafik.
Mógłbym zrobić je sam, lecz to by było zbyt łatwe. Wydane będzie małym nakładem, w kilkudziesięciu egzemplarzach, które planuję rozdać dla znajomych.
Co poniektóre teksty, wymagają korekty polonistycznej i językowej, więc czasu jeszcze jest dużo, bo i tekstów jest sporo więcej.
By Ci troszeczkę ułatwić sprawę, dla przykładu podam jeden tekst "w drodze do Deja vu" i przykład w jaki sposób myślę? Pisząc ten tekst, troszeczkę opierałem swoje myśli na tym filmie. Po raz pierwszy widziałem go chyba w 96' lub 97' :)
Że co?! że ja? nie jestem najlepszym krytykiem, ale jak tak ładnie prosisz to mogę podzielić się z Tobą swoimi (cennymi) wskazówkami. Coś nie tak jest ze wschodzącym słońcem dla mnie jest ono zbyt wyraziste, zbyt ostro je zaakcentowałaś, powinno lekko zlewać się i współgrać z tłem. Aaa! za to położyłabym akcent na topole, zwłaszcza te mieszczące się na II planie;) Praca uboga w szczegóły, lecz jest w niej coś co mnie uspokaja, wycisza a tego dzisiaj bardzo potrzebuję :) Tyle Mojego:D
_________________ żyjemy w bananowej republice a wszyscy są łajzami! ^.^
Namaste (kultura musi być) ;)
Swoja drogą, tyle mamy utalentowanych userów, którzy dają dupy w tym temacie! (czyli nie wklejają swoich dzieł sztuki) Nie czaję ich ? Zdziczeli, czy co? [no tak ... ] ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum