Również pozdrawiam :D
Drugi kawałek bardzo sympatyczny, rzekłabym, że nawet świąteczny! ale dobrze, pierwsze podejście, no to za drugim pewnie było lepiej, a może gorzej, są dwie możliwości, bo chyba tak samo nie było. Czyli ogólnie podobało się.
Mikrofon przyszedł z naprawy i postanowiłem nagrać kawałek instrumentalny wzorowany na moich starych kawałkach . Sample perkusyjne nie przyszły wiec skleiłem coś z starych . Dałem z siebie wszystko . Mam nadzieje że to jakoś brzmi . bardzo mile widziane komentarze :) W opisie filmy jest napisane czego użyłem do nagrania .
Ogólnie taka bieda u mnie że grałem monetą bo mi się wszystkie kostki zgubiły a mnie nie stać :)
Dobre,świetne,rewelacyjne,słucham już któryś raz,cholernie mi się podoba,lubię takie granie,teraz sam próbuję uczyć się grać funk,miny trochę takie ala Fru strzelasz :D
Dlatego ja gram palcami a nie kostką. Szczerze mówiąc to mi nawet wygodniej grać palcami niż kostką, bo jak gram tym drugim to "nie czuje strun". Co do utworu to podoba mi się, punkbuster skąd bierzesz pomysły na utwory? Jak tworzysz?
"| have hangover" jest chyba z innej piosenki:) Utwór jak zwykle fajnie wykonany. Nie ma się do czego przyczepić do gry, ale czasem mi się wydaję że kilka dźwięków zaśpiewałeś nieczysto. Bardziej mnie interesuje jak to wykonałeś.
Miałeś jeden mikrofon na gitarę i śpiew?
Chórki i perkusja( nie jestem pewien ale czy były tam jakieś przeszkadzajki?) były z utworu czy to twój wytwór?
Jakim programem to nagrywałeś i robiłeś całą obróbkę?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum