Stary. Kocham Cię. Jedna z nielicznych osób które nie zrzynają z wielkiej czwórki...
Riff naprawdę interesujący.
Ja użyłbym jakiegoś lżejszego efektu. Czasami riff jest zbyt ciekawy by zagłuszać go przesterami.
Ups Sorry panowie, lecz nie zczaiłem tematu wcześniej, zapewne były świąteczne porządki? Więc tak:
marvinp123 napisał/a:
Faaaaaaaajny riff. podrzuć taby jak możesz do tego początku
Nie licz na to, dlaczego? Już pisałem lata temu, żem laik z gry na gitarze.
Jest pomysł podczas wycieczki, wpadasz na chatę chwytasz gitarę, grasz i nagrywasz.
Wstawiasz na GF i tyle. Reszta siedzi w czaszce do końca życia ;) grasz już z pamięci.
ButtholeSun napisał/a:
Stary. Kocham Cię.
Hmmm? To może jakaś kolacja?
ButtholeSun napisał/a:
Jedna z nielicznych osób które nie zrzynają z wielkiej czwórki...
Riff naprawdę interesujący.
Ja użyłbym jakiegoś lżejszego efektu. Czasami riff jest zbyt ciekawy by zagłuszać go przesterami.
Ależ kłamstwo. Od strzału śmierdzi Yellow ledbetter Co do efektu, zapewne był pierwszy lepszy ;) Szkoda, byłbym świetny w tym czego nie robię, tzn. nie gram profesjonalnie na gitarze ( by nie było ) ;)
Dzięki za dobre słowa panowie.
Gdzieś po pięćdziesiątce. Do tego czasu będę maił wyjebane na stałe związki.
Więc do tego czasu, używaj sobie ile chcesz. Rób całkiem (prawie) jak ja to robię ;)
Riff fajny, ale ogrywany tylko i wyłącznie powoduje wzrost napięcia bez jego rozładowania. Nie oceniałbym tego jako utworu, ale jako demo utworu, który można ciekawie rozbudować. Z niecierpliwością czekam na pełną wersję utworu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum