Czy uprawiacie jakiś sport?
Autor
Wiadomość
JAMik
Poligon nr. 4
Wysłany: 2006-07-02, 01:07 Czy uprawiacie jakiś sport?
Jestem ciekaw czy uprawiacie jakiś sport.Czy dbacie o swoje ciało i utrzymujecie je w jakotakim pożądku?
Ja ze swojej strony dodam,że w gram w grunge'owy sport czyli w kosza.Gram od 10 lat i jest to moja największa używka :-)
_________________KULT: Krzysztof Banasik,Tomek Glazik, ,, PEARL JAM: Matt Cameron,Eddie Vedder,
Janusz Grudziński,Irek Wereński, ,,,,,,,,,,,, Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready
Janusz Zdunek,Piotr Morawiec, ,,,,,,,,,,,,,,,, NIRVANA: Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain
Kazik Staszewski,Tomek Goehs, ,,,,,,,G,,,,, ALICE IN CHAINS: Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
pustak
sztuka to suka
Wysłany: 2006-07-02, 01:26
Ja sport mam na codzień w pracy Niezle się muszę nabiegać! I torchę wysiłku fizycznego też w to włożyć (zaliczam to do kulturystyki ) I na weekendy lubie popływać (szczegulnie po kilku piwkach )
_________________Regulamin - Faq - Bad Radio - Kunsztownie - RS - thebestshop - primasos - kult motor DRP
upsss ... myślałem, że to forum "nauka gotowania i układania puzli"?
JAMik
Poligon nr. 4
Wysłany: 2006-07-02, 01:27
lol...nie oto mi chodziło
_________________KULT: Krzysztof Banasik,Tomek Glazik, ,, PEARL JAM: Matt Cameron,Eddie Vedder,
Janusz Grudziński,Irek Wereński, ,,,,,,,,,,,, Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready
Janusz Zdunek,Piotr Morawiec, ,,,,,,,,,,,,,,,, NIRVANA: Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain
Kazik Staszewski,Tomek Goehs, ,,,,,,,G,,,,, ALICE IN CHAINS: Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Quetzalcoati
Wysłany: 2006-07-02, 14:34
Regularnie? Nic.
Czasami pływanie, czasami troche pobiegać, czasami kosz i czasami [...]
Kondycji prawie wcale nie mam, ale jestem w stanie przebiec kilometr i jeszcze oddychać w miarę normalnie.
mysza
Wysłany: 2006-07-02, 20:33
sport... no czasem basen, rower:)
A jak jest okazja to siatka:)
_________________ "Jesteś roztańczonym pyłem tego świata"
Rudzielec
(no)che guevara
Wysłany: 2006-07-02, 20:44
nie, nie interesuje mnie moje ciało :) a ze sportem to jest kiepsko nie chce rzucać kiepskimi żartami typu "picie piwa" ale to jednak chyba jedna czynność fizyczna w moim życiu
pustak
sztuka to suka
Wysłany: 2006-07-02, 21:33
Wiesz myślę, że naprwdę to mamy wiele wspólnego panie Rudzielec Dziś uprawiam sport pływanie a najlepsze jest to w tym, że przy Nirvanie! Tak stanowczo uwielbiam pływać.
_________________Regulamin - Faq - Bad Radio - Kunsztownie - RS - thebestshop - primasos - kult motor DRP
upsss ... myślałem, że to forum "nauka gotowania i układania puzli"?
Quetzalcoati
Wysłany: 2006-07-02, 21:39
pustak napisał/a: Wiesz myślę, że naprwdę to mamy wiele wspólnego panie Rudzielec Dziś uprawiam sport pływanie a najlepsze jest to w tym, że przy Nirvanie! Tak stanowczo uwielbiam pływać.
Kąpiel w wannie to jeszcze nie pływanie;]
Dumb
Wysłany: 2006-07-02, 22:15
czasami biegam jak mi się zachce, ale ostatnio coraz rzadziej mi się chce trochę też wiosłuje może i na basen też pójde, ale chyba się poopalać :-)
_________________ Nie próbuj mnie uczyć swoich tez
Kiedy mówić "tak" - kiedy mówić "nie"
Nie prowadź do reguł bram
Nie każ żyć jak każe plan
djn99
Książe grunge`u
Wysłany: 2006-07-06, 15:54
Hmmm a ja biegam na krótkich dystansach :] Chodź ostatnio nie ma na to za wiele czasu
Wysłany: 2006-07-06, 19:00
Siatkówka i koszykówka - jak sie ma 194 cm to każdy potrafi dobrze grac :)
Poza tym od czasu do czasu pokopie trochę piłkę, ale częściej już przed monitorem (FIFA 2006)
pływanie - nadchodzą wakacje więc pewnie znowu będę pływać na długie dystanse w jeziorku :)
szachy - jak byłem młodysz to mi to całkiem dobrze wychodziło, teraz nie mam z kim grać i że tak się wyrażę forma znacznie spadła
_________________ "Życie jest zbyt krótkie, by było małe."
JAMik
Poligon nr. 4
Wysłany: 2006-07-06, 20:11
Ja mam 185.W basket możemy się zmierzyć
ps.Farciarz...194
Quetzalcoati
Wysłany: 2006-07-06, 20:38
Chętnie zmierzę się w piłkarzyki;]
Tylko ostrzegam - po dwóch godzinach lub po meczu "1st to 100 wins" strasznie polą palce i nadgarstki.
Ostatnio zmieniony przez Quetzalcoati 2006-07-08, 00:08, w całości zmieniany 1 raz
swapper
Wysłany: 2006-07-06, 20:51
no....to mamy juz forumowy dream team.
_________________ "Życie jest zbyt krótkie, by było małe."
pustak
sztuka to suka
Nie możesz pisać nowych tematówNie możesz odpowiadać w tematachNie możesz zmieniać swoich postówNie możesz usuwać swoich postówNie możesz głosować w ankietachNie możesz załączać plików na tym forumNie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku