Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Eliminacje Mistrzostw Świata RPA 2010
Autor Wiadomość
Pavel 
Katalończyk

Wysłany: 2007-11-25, 17:27   Eliminacje Mistrzostw Świata RPA 2010

No i już mamy jasność co do naszej eliminacyjnej grupy ;) A nasza grupa to: Czechy, Polska, Irlandia Północna, Słowenia, Słowacja i San Marino. Ogólnie jestem zadowolony z losowania, nie mogę się już doczekać meczów z Czechami ;) no i praktycznie same słowiańskie państwa są w naszej grupie, więc mamy blisko :)

jordi

Wysłany: 2007-11-25, 18:03   

oglądałem, bardzo prosta grupa, gdzie najsilniejszymi druzynami są Czesi i Polacy, wygrywając z tymi pierwszymi mamy teoretycznie z górki, żeby jednak poziom gry naszej reprezentacji był po mimo takich druzyn wysoki, musimy dobrać silnych przeciwników w meczach towarzyskich, takie moje zdanie

lukaszo 

Wysłany: 2008-09-07, 15:18   

I poległy nasze orły w eliminacjach.Jestem ciekaw,czy to złe miłego początki,tak jak w zeszłych eliminacjach z Finlalndią kiedy to przegralismy 3:1,czy kompletne załamanie formy.

lukaszo 

Wysłany: 2008-09-12, 15:41   

Polska-San marino2-0 :lol: Chociaż styl zwyciestwa chwały nie przynosi dobrze ze w ogule wygraliśmy i jestesmy na pierwszym miejscu w grupie.Listkiewicz nawet postawił ultimatum Benhakerowi,że jeżeli niezdobędzie 4 punktów w meczach z czechami i irlandią,Holender straci posade.A tak notabene to czesi tez cos nie w formie,skoro bezbramkowo zremisowali z Irlandią płn.

garnek 
garnek

Wysłany: 2009-03-30, 13:10   

No i musieli dostać ostro po dupie od kelnerów żeby PZPN łaskawie zajął się dymisją trenera,który co prawda wprowadził nas historycznie do mistrzostw europy ale już na nich samych....szkoda się rozpisywać.Nie będę żałował kiedy oberwą jeszcze od san marino.Byłoby wręcz cudownie.A może potrzymają jeszcze jakiś dłuższy czas na tym stanowisku trenera Beenhakkera?Dlaczego by nie?Skoro po MśE zasłużenie trwał dalej na posterunku i wszystko było ok.Dlaczego by nie mógł zostać i teraz?POLACY NIC SIĘ NIE STAŁO! Tego już nie zaśpiewali najwięksi optymiści ,których znam.

BlueGold 
xD

Wysłany: 2009-03-30, 16:08   

Ja to widzę tak, ktoś może się nie zgodzić: w tej chwili w PZPNie trwa wyścig o to kto zostanie trenerem na euro 2012. Eliminacji grać nie musisz, a na turnieju gospodarzom pomagają ściany, przy odrobinie szczęścia jesteś w ćwierćfinale zostajesz bohaterem narodowym. Wszyscy o tym wiedzą i wszyscy pchają się na stanowisko trenera. W takich wypadkach wygrywa najlepszy polityk (czytaj: największa k...) Wolę Beenhakera od Engela czy innego idioty...
Mam nadzieję, że nie przesadzam ze słowami jak tak to przepraszam :-)

Odpowiedz do tematu