Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Euro 2012
Autor Wiadomość
Moth 
Fra Diavolo

Wysłany: 2007-04-22, 21:52   

Koniec świata - a no, to prawda.
Taki Bryryjczyk co myśli ? Euro na słowiańskim zadupiu... koniec świata.
I tak cała Europa Zachodnia :). W ten oto sposób przepowiednia stała się ciałem, czy jak to tam leciało.

Your god is dead and no one cares . If there is a hell I'll see you there.

trucizna 
.hm.

Wysłany: 2007-05-20, 21:58   

to jest tragedia ;p... tego stadionu w warszawie jak na razie nie tknęli ;p...

jak na deszczu łza.. cały świat nie znaczy NIC.

Chainer 
CureForOptimism

Wysłany: 2007-05-20, 22:04   

była wielka hurrraaa ;] wszyscy uhahani..szampany strzeily, piwo sie polało..gratulacje, uściski i radość..
a bida jak stała tak stoi ;]

no zobaczymy, zobaczymy

dzisiaj o 21. na TVP 2.. bedzie program poswiecony problemowi "Czy Polska może stracić Euro 2012?"

jordi

Wysłany: 2010-12-02, 17:35   

--> http://www.sportfan.pl/ar...kie-czy-zdjecia

Chainer 
CureForOptimism

Wysłany: 2011-05-26, 18:53   

Czytam tak sobie różności na temat naszej doskonałej reorezentacji piłkarskiej i już całkiem abstrachując od poziomu jej gry, posłuchałem co mówi Franciszek "Dyzma" Smuda.
Ominę temat Euro 2012 bo tutaj nam nic nie grozi. Jesteśmy pewni udziału.

Całkiem inaczej ma się sprawa z Mistrzostwami Świata w 2014 w Brazylii. Nie dośc, że już osiągneliśmy historyczne dno w rankingu, to jeszcze pociągnęło ono za sobą groźbę rozlosowania z 5 koszyka. Nie musze chyba tłumaczyć, że w ten sposób automatycznie do grupy rozlosowani zostaniemy z europejskimi potęgami. Franek oczywiscie niczym się nie martwi i ripostuje całkiem wyszukanymi zdaniami:

Nie wypowiadam się o głupotach - odpowiedział niegdyś zagadnięty o naszą pozycję. Innym razem wypalił: - Już mnie nie denerwują, ale wku...ają te wyliczanki dziennikarzy, dla których zestawienie FIFA jest wyrocznią. - Wyprzedziła nas Uganda? To są jakieś jaja. Albo te inne afrykańskie drużyny, pałętają się tam po buszu, ale w rankingu są przed nami

wygląda na to, że Smuda kompletnie nie zdaje sobie sprawy z tego co jest tak na prawdę najważniejsze.Bo te pałętające się po buszu drużyny realnie zagrażają nam, nie bezpośrednio ale w walce o najważniejsze sportowe imprezy. Widać, że gościu nastawił się na Euro 2012 a co będzie potem nie jest już jego problemem. Nie sądze, aby była toi dobra droga, ba! uważam, że ten Pan po takiej wypowiedzi powinien być natychmiast zwolniony z funkcji selekcjonera. Kto za niego? Nie mam pojęcia, może ktoś myślący? :lol:

Do tego wszystkiego dochodza jakieś afery, niezdrowa atmosfera i Jego osobiste niesnaski z piłkarzami. Wydaje mi się, że reprezentacja to dobro narodowe, a nie pole gierek osobistych trenera. Liczyć się powinna aktualna forma i przydatnośc danego zawodnika, a Smuda eliminuje jednego za drugim, bo mu podpadli.

Jak na moje oko Smuda powinien jak najszybciej opuścić tą kadrę. Był, jest i będzie na zawsze piłkarskim Nikodemem Dyzmą i jeśli ktoś mi udowodni, że tak nie jest to ma ode mnie paczkę mentosów.

mansell31

Wysłany: 2011-11-25, 11:02   

Niedługo losowanie grup, nie oszukujmy się od tego zależy czy będziemy mieć jakiekolwiek szanse.

Odpowiedz do tematu