A co, nie lubisz piłki nożnej? To naprawdę fajny sport, uwierz mi na słowo. Musisz kiedys obejrzec jakis mecz i sam sie przekonasz o slusznoisci moich słow.
(ironizuje)
ciekawie ciekawie.. ale na moj kochany Juventus.. jeszcze rok poczekam
Ha a widzisz mimo tych sprzeczek i niesnasek mamy jednak coś wspólnego poza uwielbieniem dla tej samej muzyki...Też bardzo lubie Juve.już od dosć dawna.Na równi z nimi lubie Barcelone,nastepnie PSG i Borussie Dortmund.
Champions League w tym roku wygra chyba niestety Manchester,no chyba że Barcelona się zmoblizuje ale powątpiewam w ich awans do finału.... Tak swoją drogą kwalifikacje do następnej edycji mogą być ciekawe i to bardzo.Krakowska Wisła może trafić w trzeciej rundzie np na wspomniane drużyny takie jak Barcelona lub Juve. W ogóle kiedyś było lepiej.....Mecze LM były w TVP i we wtorki i w środy,teraz tylko w środy,szkoda.
eh... też kiedyś byłam za Juventusem ale to daaaawno temu.ale to jeszcze było jak Nedved grał ;P Teraz od 3 lat za Milanem ;)
owszem, mecze wtedy były częściej, ale teraz weszły te wszystkie inne telewizje n i tvp przestało emitować połowę tego co kiedyś emitowało.
cóż, ja jednak jestem za Barcą, nie przepadam jakoś za angielskimi klubami ;) mam nadzieję że Messi przyczyni się jakoś do zwycięstwa w rewanżu, ostatnio grał bardzo dobrze :)
Jordi co sie stalo z Ronaldinhiem? Wierzyc sie nie chce, w porownaniu z tym jak grał a jak gra teraz. Wszystko wskazuje, ze bedzie gral dla Milanu ;] I ze Mialnu nie zobaczymy za rok w LM. Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Moze zobaczymy Milan w UEFA ;]
Skąd ta pewność ? Wczorajsze 4-1 dla Milanu + remis Violi = 2 pkty straty do 4. pozycji. Przed rossoneri derby Mediolanu, które na dobrą sprawę rozstrzygną o szansach gry w Lidze Mistrzów. Ja ciągle mam nadzieję.
Co do Ronniego - leczy kontuzję. Czy będzie grał dla Milanu w przyszłym sezonie? Kto wie - plotki, ploteczki, pełno tego. Raz się dogaduje z zarządem, innym razem nie. Przy potencjalnych transferach do linii pomocy, mam nadzieję na Flaminiego. Jeżeli chodzi o napastników - błagam o Benzemę. Obrona to Zambrotta i/lub Zapata. Sam Dinho, jak dla mnie, nie jest jakimś priorytetem czy zawodnikiem, którego bardzo chciałbym w składzie. IMHO mentalnością nie pasuje do składu Milanu. W każdym razie, mocno płakać nie będę, jeżeli jednak ten trafi na San Siro w czerwono-czarnych barwach.
kiedyś myślałem że nic nie jest w stanie go zniszczyć i zahamować jego kariery, wszyscy byli bez formy a Ronaldinho sam wygrywał mecze, to jest na takiej zasadzie że piłkarz blokuje się psychicznie i nic nie jest w stanie, ani psycholog ani trener ani nikt i nic tego stanu zmienić, to bywa czasami jako chwilowy stan a czasami przeradza się w niechęć, niemoc już do końca kariery, to dzieje się najczęściej po kontuzji - to samo miał mój ulubieniec Wojtek Kowalczyk (dziw że go lubiłem, ex-legionistę :P)
Marianne napisał/a:
Wszystko wskazuje, ze bedzie gral dla Milanu ;]
Marianne napisał/a:
Wszystko wskazuje, ze bedzie gral dla Milanu ;]
nie mów hop... gazety kłamią, zresztą zobaczymy, ja bym chętnie widział wymianę R10 na Kakę, zabralibyśmy wam prawdziwego asa
Takie mam przeczucie. Jasne, slyszałam o ostatnim wyniku, ktory cieszy. Brakuje nam 3 punktow, czyli musimy wygrac nastepne spotkanie. Gramy z Interem, pierwszym w tabeli. Malo tego, ze Milan wygra, nie oznacza, ze nam Fiorentina nie odskoczy, a oni graja z klubem.. 15 w tabeli.
Poza tym, sledzac UEFA a LM, jak bym miala do wyboru ogladac finaly, tego samego dnia transmitowane, o tej samej godzinie, obejrzalabym UEFA. Bo takie mam wrazenia, ze LM nie jest juz tak ciekawa jak kiedys. W UEFA naprawde nie mozna narzekac, na brak emocji. Mecz Bayernu z Getafe to byly niepowtarzalne emocje dla kibica pilki :D
Edycja: Tez sadze, ze cos ma jakas blokade czy cus Czy gazety klamią? Hmm.. nie da sie ukryc, ze moga doprowadziac do palipitacji serca. Moth, Lua, nie zagladajce http://www.seriea.pl/inde...&artykul=111536
I komentarz
Cytat:
Oczywiście żartował. Nie odważy się tego zrobić :)
Oby
Ostatnio zmieniony przez Marianne 2008-04-28, 21:56, w całości zmieniany 1 raz
Roni miał pecha w tym sezonie-sporo kontuzji.Jak był zdrowy to ponoć kiepsko pracował na treningach a i nawet rozpił się.Gwiazdorstwo mu odbiło.
Milanu nie lubie i to bardzo.3/4 składu to emeryci.Przede wszystkim niech pomyślą nad bramkarzem bo Dida czy Kalac to marni golkiperzy... Dostali baty w Lidze Mistrzów z drużyną Arsenalu która stawia na młodych,utalentowanych zawodników,głodnych sukcesów nie to co dziadki z Mediolanu.
Wymianę? Kaka jest w tej chwili wart co najmniej 2x tyle co Ronaldinho.
wiedz że Berlusconi ma obsesję Ronaldinho i byłby skłonny do takiej wymiany, zresztą co to za problem dopłacić, oczywiście nie drugie tyle wartosci wymiany ale jakąś "sprytną" cenę
zresztą to zawsze pozostanie aż do okienka transferowego spekulacją, już kwestie Ronaldinho przerabialiśmy odnośnie co najmniej 10 klubów
Milanu nie lubie i to bardzo.3/4 składu to emeryci.
Typowy zarzut. Te 3/4 składu, to ...? Cafu i Maldini (który swoją drogą nadal trzyma świetny poziom)? Proponuję najpierw przeanalizować wiek zawodników w składzie, a później powtarzać utarte slogany, rodem z forum onetu. BTW - poczekamy aż te "głodne sukcesu" młodziki, osiągną tyle (zarówno na arenie Europejskiej, Światowej jak i w rodzimej lidze) co "dziadki" z Mediolanu.
anthony napisał/a:
Przede wszystkim niech pomyślą nad bramkarzem bo Dida czy Kalac to marni golkiperzy
Widziałeś Kalaca w akcji, w sensie - w innych meczach niż tych kilka w Lidze Mistrzów? Nie jest fenomenem, ale znacząco nie odbiega formą i umiejętnościami od typowych europejskich golkiperów. Tak czy inaczej, przy takim, np. Valdes'ie to geniusz bramki :).
anthony napisał/a:
Dostali baty w Lidze Mistrzów z drużyną Arsenalu
Hekhm... baty? Po prostu przegrany mecz, w ogólnie słabym sezonie w wykonaniu Milanu.
Jordi - Berlusconi zrezygnował z fotela prezydenta Milanu, angażując się w politykę ;). Kasy na przeboje transferowe nie ma, więc pewnie letnie mercatto będzie skromne, ale mam nadzieję, że dobrze pomyślane (vide transfer Pato).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum