Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Polska - Niemcy EURO2008

Obstawiam wynik:
3:0 dla Polski
7%
 7%  [ 1 ]
2:0 dla Polski
23%
 23%  [ 3 ]
2:1 dla Polski
15%
 15%  [ 2 ]
1:0 dla Polski
7%
 7%  [ 1 ]
1:1
0%
 0%  [ 0 ]
0:0
0%
 0%  [ 0 ]
Inny wynik
46%
 46%  [ 6 ]
Głosowań: 13
Wszystkich Głosów: 13

Autor Wiadomość
hook 

Wysłany: 2008-06-07, 17:01   Polska - Niemcy EURO2008

Jutro gramy pierwszy mecz z Niemcami na Euro :roll:
Szczerze powiem, dawno nie czułem takiego napięcia przed meczem reprezentacji, widać to wszędzie, w tv, na ulicach (we Wrocku kupe aut z flagami na dachach, flagi na budynkach)..
obstawiam wynik: 2:0 !! dla Polski

na youtubie fajowskie filmiki przedmeczowe, tak jak ten:

wieczór 
son of kyuss

Wysłany: 2008-06-07, 17:10   

1:0

bramkę strzeli rogerski.

hook 

Wysłany: 2008-06-07, 17:11   

wieczór: jeśli go Leo wystawi:)

Moth 
Fra Diavolo

Wysłany: 2008-06-07, 17:36   

Mecz jak mecz, szkoda tylko, że media ze sportu zrobiły wojnę polsko-niemiecką. Teraz teoretyczna przegrana zrodzi faktyczną kompromitację naszej drużyny, a że składu tak mocnego jak Niemcy nie mamy (i to już od dawien dawna), przypominać chyba nie trzeba.

Wierzę w Polaków, bo Portugalię pokonać potrafiliśmy. Trzeba jednak umieć rozgraniczyć historię/politykę od sportu, który powinien być neutralny i jednoczyć zamiast dzielić. Cholernie górnolotnie to brzmi, ale niestety mam taką przypadłość, że krew mnie zalewa gdy widzę kretynizm w mediach (objawiający się zresztą po obu stronach).

Chciałbym zobaczyć dobry mecz, zakończony 3 pktami dla Polaków, nieważne w jakim wyniku, byleby z ładną grą okraszoną zwycięstwem.

Your god is dead and no one cares . If there is a hell I'll see you there.

Marianne 

Wysłany: 2008-06-07, 17:49   

Hah, fajowy filmik.
O jutrzejszym meczu powiem tyle.. moze Boruc nam bramke strzeli, hihi. Sie nie moge doczekac jutrzejszego spotkania. Stanowczo za duzo sie o nim mowi, by go nie obejrzec.

Jestem za naszymi... this is SPARTA!

lzp 
lzp

Wysłany: 2008-06-07, 18:04   

Moth napisał/a:
Teraz teoretyczna przegrana zrodzi faktyczną kompromitację naszej drużyny, a że składu tak mocnego jak Niemcy nie mamy (i to już od dawien dawna), przypominać chyba nie trzeba.

Nie zrodzi. Wszystko zostanie wytłumaczone kontuzjami trapiącymi nasz zespół, szczególnie Błaszzczykowskiego.
Co do wyniku? Realnie dobrze będzie jak skończy się 0:1 dal Niemiec, chodź myślę, że będzie 0:2.
Do mnożenia trzeba dwojga, znaczy się samca i samicy. Cóż to, czy te zeugle lęgną się niczym pchły albo myszy, ze słomy zgniłej w sienniku? Każdy głupek to przecież wie, że nie ma myszów i myszowych, że wszystkie one jednakie i lęgną się same z siebie i ze słomy zgniłej.

Hole 
girl

Wysłany: 2008-06-07, 18:20   

Leo po przegranym meczu z Niemcami podbiega do Żurawskiego i krzyczy:
- Dlaczego nie strzeliłeś karnego?!
Na to Żurawski: For money!!!

Rozwalił mnie ten dowcip. :P:P

hook 

Wysłany: 2008-06-07, 18:49   

lzp: Etam, jak przegramy to trudno, nie pierwszy raz i nie ostatni.. tylko, że my ten mecz wygramy, dość miernoty w tym 40 milionowym kraju, prawie 30 lat posuchy musi się skończyć :roll:

Lua 

Wysłany: 2008-06-07, 18:52   

myślałam że mamy szanse, ale po ostatnim meczu z Danią...słabo jest jak na razie. mam nadzieję że teraz będzie lepiej...słyszałam, że Błaszczykowski nie zagra (?). Jeśli tak to wielka szkoda. Może uda się chociaż zremisować... ale chyba będzie 2:1 dla Niemiec...

EDIT: niech Wam będzie... wygramy! 2:1 dla Polski!

marlo 

Wysłany: 2008-06-07, 19:45   

Realistycznie 0-2 dla Niemiec, ale jeśli Polacy zagrają jak w meczu z Portugalią, a Niemcy jak w ostatnim meczu z Czechami, to wynk będzie odwrotny.

Marianne 

Wysłany: 2008-06-08, 11:51   

Uwierzyłam dzis w naszą wygraną. Wystarczy, ze Friedrich lub Lahm (obojętnie) strzeli samobója. No dobra, 2 by sie przydały :114:

mrowka_eliza 

Wysłany: 2008-06-08, 12:13   

co mi tam - 2:0 dla Polski, wierzę w naszych, a wiara czyni cuda :roll:

:121:

BlueGold 
xD

Wysłany: 2008-06-08, 13:28   

Nie chodzi tu o samą wygraną .... Mi najbardziej zależy na ujrzeniu nagłówków niemieckich gazet po meczu "Polacy grali brutalnie", "Sędzia odebrał nam zwycięstwo", "Agresywni Polacy", "Przegralismy przez kiepską murawę" itd :)

lzp 
lzp

Wysłany: 2008-06-08, 21:39   

BlueGold napisał/a:
Nie chodzi tu o samą wygraną .... Mi najbardziej zależy na ujrzeniu nagłówków niemieckich gazet po meczu "Polacy grali brutalnie", "Sędzia odebrał nam zwycięstwo", "Agresywni Polacy", "Przegralismy przez kiepską murawę" itd :)

Jak narazie się zanosi że będziesz musiał jeszcze 4 lata poczekać :-P
Do mnożenia trzeba dwojga, znaczy się samca i samicy. Cóż to, czy te zeugle lęgną się niczym pchły albo myszy, ze słomy zgniłej w sienniku? Każdy głupek to przecież wie, że nie ma myszów i myszowych, że wszystkie one jednakie i lęgną się same z siebie i ze słomy zgniłej.

hook 

Wysłany: 2008-06-08, 22:46   

słabo zagrali, zupełnie inaczej to sobie wyobrażałem:) Nic nie wychodziło, zero grania, cóż, może w kolejnym meczu się przebudzą;)

Odpowiedz do tematu