Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Pudzanowski w MMA
Autor Wiadomość
lukaszo 

Wysłany: 2010-09-20, 21:23   

Moth napisał/a:
Aha - w piłce nożnej chyba bardziej liczą kasę jednak ;).

Nawet,jeśli to i tak nie odbija się to na rozgrywkach-najlepsi walczą z najlepszymi,a np. w boksie jest ciągłe gadanie ''zawalcze z nim jesli kasa bedzie się zgadzac'' albo ''nie walcze bo nie ma podziału 50/50'' i przez takie sytuacje najlepiej zapowiadające sie pojedynki sie nie odbywają,A w piłce nożnej jak Milan trafi na Juve w finale LM to musi z nim grac i nie ma innego wyjścia.

Moth napisał/a:
Pudzianowski, Najman, Saleta - celebryci od tańczenia, śpiewania, gotowania, jazdy na łyżwach i, pewnie niedługo, skoków narciarskich - oni wypaczają ten sport. O to chodzi.

Rozumiem,ale dzięki takiemu wypaczaniu inni,ci prawdziwi zawodnicy również stają sie w pewnym stopniu rozpoznawalni.Wydaje mi się,że nie ma w tym nic złego.

Norbert 

Wysłany: 2010-09-21, 02:12   

Wiecie co można sobie syskutowac o prawdziwości, kasie itp. ale jakby mi ktoś z dzieciństwa zabrał Hulka Hogana, to byłoby mi smutno a on ani walczyc nie umiał i jeszcze dodatkowo kuope kasy na tym wrestlingu zarobil i jeszcze wieksza popularnosc od calego pudziana zdobył, ale się pytam czy coś w tym złego?

jak ktos chce oglądac prawdziwe mma to niech ogląda jak ktoś chce ksw to nich ogląda ksw, wolnośc wyboru i każdemu może się podobac to co się chce, a jeśli coś jest sztuczne i nieprawdziwe no to co w tym złego.

Nikt by nie tańczył i nie jeździł na lodzie jakby ludzie tego nie oglądali i nie wysyłali smsów jest popyt - jest podaż, stare prawo rynku, a skoro społeczeństwo to chce oglądac to cóż takie są dzisiejsze czasy i nikt tego nie zmieni, a czy to dobrze? Ważne, zeby za kolejne 10 lat nie było gorzej :)

to tak już trochę poza stricte mma

Moth 
Fra Diavolo

Wysłany: 2010-09-30, 15:15   

Cytat:
Nikt by nie tańczył i nie jeździł na lodzie jakby ludzie tego nie oglądali i nie wysyłali smsów jest popyt - jest podaż, stare prawo rynku, a skoro społeczeństwo to chce oglądac to cóż takie są dzisiejsze czasy i nikt tego nie zmieni, a czy to dobrze?

To tylko udowadnia teorię, że większość społeczeństwa to idioci.

Choć nie. Wspomniana teoria została udowodniona w momencie kiedy nakład Faktu sprawił, że szmatławiec stał się najpoczytniejszym dziennikiem w kraju.

Your god is dead and no one cares . If there is a hell I'll see you there.

pustak 
sztuka to suka

Wysłany: 2010-10-22, 23:55   

Cytat:
To tylko udowadnia teorię, że większość społeczeństwa to idioci.

;) ... tyle.

pudzian 'lokomotywa' musi nauczyć się mieć sumienie i ducha walki. ;)

.... 'cicha woda brzegi rwie' pudzian musi stworzyć swoje dzieło sztuki, musi nabrać więcej mięcha ;) niech sobie zrobi rachunek sumienia i da więcej kasy dla 'życia' ... bądź sobą, musisz być twardy i pewny siebie. TAKI MUSISZ BYĆ! :)

pustak 
sztuka to suka

Wysłany: 2011-01-10, 13:21   

:roll: :roll:

Breed
[Usunięty]

Wysłany: 2011-05-19, 18:09   

Pudzi za 2 dni bedzie klepal sie z thompsonem :roll: za kim jestescie ? ja za pudzianatorem :lol:

Moth 
Fra Diavolo

Wysłany: 2011-05-22, 09:12   

wygląda na to, że miałem rację ; ).

Your god is dead and no one cares . If there is a hell I'll see you there.

pustak 
sztuka to suka

Wysłany: 2011-05-22, 11:55   

Trzeba wpaść na dobry pomysł i skołować coś chłopakom na ich jajka, jakieś małe metalowe, tytanowe pojemniczki :mrgreen:
Jak tak dalej pójdzie, to będą gadać jak panienki :mrgreen: ;)
Oczywiście nie mówię tu o wszystkich, co poniektórzy mają jajka ze stali, made in Huta Katowice :mrgreen: ;)
Tak czy siak ... siała baba mak :mrgreen: gala wypadła całkiem dobrze ;)

pustak 
sztuka to suka

Wysłany: 2011-10-15, 03:38   

konfrontacja :13: ')

pustak 
sztuka to suka

Wysłany: 2011-11-27, 22:28   

Należą sie trzy szatany za te walki!

... ??? Nie czaicie ;) :13:

Odpowiedz do tematu