Milan pokazał klasę, nie ma co ;) Brawo Arsenal, już w pierwszym meczu udowodnili, że są lepszym zespołem :P Ciesze się, że moja Barca awansowała dalej, szkoda, że Artek już nie gra w Lidze Mistrzów, ale dzisiaj przy bramce Xaviego troszke zawinił, jednak obrona też do monolitu na pewno nie należy :P
No cóż, może przegrana uświadomi zarządowi ACM, że czas na zmiany.
Dobra postawa Pato, bardzo dobra Kaki, całkiem niezła Maldiniego i Nesty. Reszta zespołu - słabiutko. Wpadka Kaladze przy drugiej bramce, spóźniony refleks Kalaca przy pierwszej. Słaba gra w ofensywie - zmarnowane sytuacje Pato i Inzaghiego. Zmiana, w której za Pippo pojawił się Gilardino - zupełnie nie trafiona. Alberto zagrał największe drewno w tym meczu. Trudno.
Pavel napisał/a:
Milan pokazał klasę, nie ma co ;)
Mecz był całkiem wyrównany (chociaż ze wskazaniem na Arsenal), więc nie ma co się podniecać :) . Raczej większą niespodzianką jest fakt, że Sevilla odpadła w meczu z Turkami.
Taki maluteńki OT. Jeśli wierzyc wczorajszym doniesieniom, to w Al-Jazeerze można bylo mecze LM obejrzec
Szkoda, że odpadliśmy, Arsenal był skuteczniejszy. Oglądając skrót sądze, że najsłabiej wypadła nasza ofensywa. Niestety, ale bez tego elementu nie można wygrywac.
Dobra postawa Pato, bardzo dobra Kaki, całkiem niezła Maldiniego i Nesty. Reszta zespołu - słabiutko. Wpadka Kaladze przy drugiej bramce, spóźniony refleks Kalaca przy pierwszej. Słaba gra w ofensywie - zmarnowane sytuacje Pato i Inzaghiego. Zmiana, w której za Pippo pojawił się Gilardino - zupełnie nie trafiona. Alberto zagrał największe drewno w tym meczu. Trudno.
szkoda tylko że Pato i Kaka nie mieli lepszych celowników ;D a Inzaghi jakby przy jednej z sytuacji które miał uderzył mocniej, to byłby gol. Ze skrótów które puszczali w tvp nie widziałam wszystkiego, ale co z całą pewnością mogę stwierdzić, obrona bardzo zawiodła, nawet komentator o tym mówił. Jeszcze przy stanie 0-0 miałam nadzieję, że utzyma się on do końca i swoją szansę Milan znajdzie w karnych. Jak Arsenal strzelił pierwszego gola, straciłam nadzieję. Trzeba był było wtedy strzelić 2 gole, co praktycznie rzecz biorąc było niemożliwe. Jeszcze na koniec ten 2 gol... totalna dobitka. Już w poprzednim meczu widać było, że coś jest nie tak. Może teraz byli zbyt pewni siebie...nie wiem. Słyszałam też o kilku kontuzjach... może to jest główną przyczyną...nie wiem. W każdym bądź razie w następnym sezonie LM liczę na więcej ze strony Milanu.
Widziałam też skrót meczu Barca-Celtic. Najbardziej mi było żal Messiego. Okropny, pech, o ile dobrze pamiętam, naderwał sobie mięsień. Zchodził z boiska cały czerwony na twarzy. Nie zagra do końca tej edcji LM. Ogromnie mi go szkoda... tym bardziej że Barcelona jest jednym z faworytów i jego marzeniem na pewno była walka wraz ze swoją drużyną o wygranie tych rozgrywek, zdobycie pucharu.
Teraz to już nie mam chyba dla kogo oglądać LM-brak Milanu, brak Messiego (nie ukrywam, najbardziej lubię Barcę właśnie za niego).
Ciekawe też jak potoczy się dzisiejszy mecz Realu z Romą, który nasza telewizja łaskawie puści
Co do Messiego to będzie miał 6 tygodni przerwy, odnowiła mu się kontuzja, naderwał mięsień, ale czy nie zagra już w tej edycji LM ? Nie sądze, no chyba, że Barca szybko odpadnie ;) Przed Leo jeszcze sporo lat gry więc zdobędzie upragniony puchar, jak nie w tym roku to w następnym ;) Wczoraj schodząc z boiska płakał, bo wiedział, że znowu będzie musiał przymusowo odpoczywać...
Dokładnie i akurat Milan o tym wie najlepiej ;) Po pamiętnym finale Ligi Mistrzów Milan-Liverpool nic mnie już chyba nie zaskoczy xD Trzeba zdać sobie sprawę, że mecz trwa 90minut a nie mniej ;) Dlatego zawsze do końca trzeba walczyć
Real odpadł. Ma chyba jakiś pech, już kolejny raz nie może przejść 1/8. Ale inponująca była odpowiedź Realu po pierwszym golu Romy-zaledwie w minute zdołali się odzwdzięczyć :D
Ale inponująca była odpowiedź Realu po pierwszym golu Romy-zaledwie w minute zdołali się odzwdzięczyć :D
Co z tego, skoro bramka padła po błędzie sędziego. Takiego spalonego nie zauważyć, to już masakra. Dobrze, że Roma przeszła. Ratują honor włoskich zespołów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum