Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
68 nastolatków...
Autor Wiadomość
Kala 

Wysłany: 2010-08-13, 19:43   

Chodził mi o to,że skoro sławny typek sie zabił bo jego zycie było do dupy to co ma powiedzieć np. taki hydraulik.;]

Candy 

Wysłany: 2010-08-14, 10:39   

Z jednej strony rozumiem tych ktorzy sie zabili...nagle umarł dla nich ktoś strasznie ważny, ktoś kto tworzył muzykę która pomagala im jakos funkcjonować w tym ch*jowym świecie...

tak na marginesie... nigdy nie wierzylam do końca w to, ze Kurt popelnił samobójstwo...

Shooter. 
Shooter.

Wysłany: 2010-08-15, 11:55   

Eh, raczej nigdy nie dowiemy sie prawdy.

Kala 

Wysłany: 2010-08-16, 23:55   

Ja nie mam zdania na temat czy został zamordowany czy popełnił samobójstwo... Tak czy siak nie ma go już na świecie tak jak tych wszystkich dzieciaków.

Candy 

Wysłany: 2010-08-17, 00:20   

cholera, biedny Kurt... życie skopane miał, udało mu się cos w końcu i dupa. umarł.
w wieku 37 lat... przecież to straszne...
nigdy nie mogłam ogarnąc... dlaczego Jimi Hendrix, Kurt Cobain,Layne Staley, Jim Morrison...i inni zajebiście zdolni ludzie umarli tak cholernie młodo...? Gdyby żyli moze teraz muza ktora leci na mtv byłaby na jakims poziomie....

Kala 

Wysłany: 2010-08-17, 00:35   

27 lat nie 37 :)
Gdyby zyli napewno nic by to nie zmieniło...Teraz jest 'moda' na coś innego...A pozatym zrobili już swoje.Nie pasowaliby do tego syfu który jest teraz grany.
Dzieki temu,że umarli młodo my ich takich znamy i pamiętamy... Zawsze będą grupy ludzi którzy będą ich 'wielbić' i to sprawia,że zawsze będą żywi w sercach odbiorców 8-) ;P ;-)

garnek 
garnek

Wysłany: 2010-08-17, 08:56   

Candy napisał/a:
nigdy nie mogłam ogarnąc... dlaczego Jimi Hendrix, Kurt Cobain,Layne Staley, Jim Morrison...i inni zajebiście zdolni ludzie umarli tak cholernie młodo...?
Przy zażywaniu długoterminowo pewnych substancji długo się chodzi po tym świecie.

Candy 

Wysłany: 2010-08-17, 10:42   

heeh wczoraj juz nie kontaktowalam widzę skoro napisalam 37 a nie 27 ale wstyd hehehe :mrgreen:
masz w sumie rację KALA - lady gaga i kurt cobain raczej nie pasowali by do siebie.........
GARNEK niby tak ale spojrz na Stonesów czy Aerosmith itp - oni zazywali i zyją nadal ;)

Kala 

Wysłany: 2010-08-17, 13:37   

nawet na courtney love... Przecież ona brała jak Kurt i co? Ma się dobrze ;)

garnek 
garnek

Wysłany: 2010-08-17, 14:11   

Candy napisał/a:
niby tak ale spojrz na Stonesów czy Aerosmith itp - oni zazywali i zyją nadal ;)
tylko weź pod uwagę co pobierali i w jakich dawkach i kiedy zaprzestali albo co robili żeby oczyścić organizm z tych wszystkich toksyn żeby się za chwilę nie przekręcić.Detoks co pół roku,częściej?

Odpowiedz do tematu