Z jednej strony rozumiem tych ktorzy sie zabili...nagle umarł dla nich ktoś strasznie ważny, ktoś kto tworzył muzykę która pomagala im jakos funkcjonować w tym ch*jowym świecie...
tak na marginesie... nigdy nie wierzylam do końca w to, ze Kurt popelnił samobójstwo...
Ja nie mam zdania na temat czy został zamordowany czy popełnił samobójstwo... Tak czy siak nie ma go już na świecie tak jak tych wszystkich dzieciaków.
cholera, biedny Kurt... życie skopane miał, udało mu się cos w końcu i dupa. umarł.
w wieku 37 lat... przecież to straszne...
nigdy nie mogłam ogarnąc... dlaczego Jimi Hendrix, Kurt Cobain,Layne Staley, Jim Morrison...i inni zajebiście zdolni ludzie umarli tak cholernie młodo...? Gdyby żyli moze teraz muza ktora leci na mtv byłaby na jakims poziomie....
27 lat nie 37 :)
Gdyby zyli napewno nic by to nie zmieniło...Teraz jest 'moda' na coś innego...A pozatym zrobili już swoje.Nie pasowaliby do tego syfu który jest teraz grany.
Dzieki temu,że umarli młodo my ich takich znamy i pamiętamy... Zawsze będą grupy ludzi którzy będą ich 'wielbić' i to sprawia,że zawsze będą żywi w sercach odbiorców ;P
nigdy nie mogłam ogarnąc... dlaczego Jimi Hendrix, Kurt Cobain,Layne Staley, Jim Morrison...i inni zajebiście zdolni ludzie umarli tak cholernie młodo...?
Przy zażywaniu długoterminowo pewnych substancji długo się chodzi po tym świecie.
heeh wczoraj juz nie kontaktowalam widzę skoro napisalam 37 a nie 27 ale wstyd hehehe
masz w sumie rację KALA - lady gaga i kurt cobain raczej nie pasowali by do siebie.........
GARNEK niby tak ale spojrz na Stonesów czy Aerosmith itp - oni zazywali i zyją nadal ;)
niby tak ale spojrz na Stonesów czy Aerosmith itp - oni zazywali i zyją nadal ;)
tylko weź pod uwagę co pobierali i w jakich dawkach i kiedy zaprzestali albo co robili żeby oczyścić organizm z tych wszystkich toksyn żeby się za chwilę nie przekręcić.Detoks co pół roku,częściej?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum