Siema! To mój pierwszy post na forum ,więc witam wszytskich wielbicieli tłusto-włosego :)
Otóż gram na . Nirvankę, metallice(seek and destroy kosi wszytsko :) ), swoje. Ale nie można ciągle opierać się na nirvanie. Oczywiście nic do zespołu nie mam, ale przyznacie ,że ta muzyka technicznie najwyższych lotów nie jest. Zacząłem więc szukać, ale nic, kompletnie nic nie ma podobnego do nirvany - tej bleachowej czyli mocny przester, brudne brzmienie i kopiący zad riff. Jeśli już coś było do nirvany choć trochę podobne to było to coś w stylu nevermindu lub in utero. A ja poszukuje czegoś typowo w klimatach płyty "Bleach", lecz technicznie lepszego. Ważne by też było gdyby w tych zespołach był śpiewający gitarzysta (bo ja takim jestem :) ), lecz nie jest to konieczne.
Z góry dzieki za wszelką pomoc. Jeśli coś znacie piszcie bo nie mam co grać...
P.S. nie piszcie Mudhoney bo ten zespół jakoś do gustu mi nie przypadł
The melvins, kyuss - szczegolnie nacisk na stoner rock, jest tam brzmienie dosc cięzkie i "surowe" no i kopie dupe oczywiscie jak trzeba :]
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum